Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 5.75 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Émile Bravo

Émile Bravo laat als klein kind al overal 'gekrabbel' achter. Later beseft hij dat hij met zijn tekeningen hele verhalen kan vertellen en begint met het maken van boeken. Na een moeilijke en onzekere periode vergezeld door zijn oude vriend Jean Regnaud krijgt hij hulp van Franse stripgrootheden als Joann Sfar en Christophe Blain. Zij moedigen zijn tomeloze inzet voor de jeugdstrip aan. Na enkele redelijk succesvolle titels breekt hij definitief door met Mijn Mama. Hiermee wint hij zelfs de meest prestigieuze prijs tijdens Angoulême 2008. Terwijl zijn boek over de hele wereld furore maakt gaat Bravo zorgvuldig verder met werken. Zijn jongste creatie is een adaptatie van Robbedoes. Dit verhaal, Dagboek van een fantast, sleept eveneens overal prijzen in de wacht.

Émile Bravo heeft meegewerkt aan de volgende stripreeks: Mijn mama is in Amerika.

Strips van Émile Bravo

Silvester Strips geeft de volgende 1 strip uitgave van Émile Bravo uit:

Ga naar de strip: Mijn mama is in Amerika: Mijn mamacover stripalbum Mijn mama

Mijn mama is in AmerikaMijn mama

Prijs: € 19,95 (Hardcover)

Jean is zes jaar. Hij gaat eindelijk naar de grote school. Die eerste dag lijkt perfect, maar dan vraagt de juf hem of hij zichzelf wil voorstellen en vertellen welk beroep zijn ouders hebben. Jean raakt ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.