Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 5.75 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Appollo

Apollo is geboren op 26 maart 1969. Op zijn tiende is hij naar La Réunion verhuisd en hij woont er nog steeds. Hij heeft twee passies: literatuur en strips. Door de literatuur is hij docent Moderne Letterkunde geworden; door de strips schreef hij verschillende scenario's waaronder La Grippe coloniale. Begin jaren negentig was hij zeer onder de indruk van Lapinot et les carottes de Patagonie (het oerverhaal van Kobijn). Hij vond het fantastisch dat een Scandinavische artiest de Negende Kunst zo op zijn kop wist te zetten (hij nam aan dat Lewis Trondheim uit Noorwegen kwam). Hij besloot de briljante vernieuwer uit te nodigen voor het stripfestival op La Réunion. Daar raakten Apollo en Lewis bevriend en enkele jaren later leidde die vriendschap tot deze gemeenschappelijke grootse schepping over het einde van de piraterij op Bourbon.

Appollo heeft meegewerkt aan de volgende stripreeks: Het eiland Bourbon 1730.

Strips van Appollo

Silvester Strips geeft de volgende 1 strip uitgave van Appollo uit:

Ga naar de strip: Het eiland Bourbon 1730: Het eiland Bourbon 1730cover stripalbum Het eiland Bourbon 1730

Het eiland Bourbon 1730Het eiland Bourbon 1730

Prijs: € 19,95 (Hardcover)

Alle piraten hebben hun wapens ingeleverd, behalve La Buse. Hij zit dan ook opgesloten op La Reunion waar zijn oude strijdmakkers zich als kolonist hebben gevestigd. Gaan ze hem uit de gevangenis halen ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.