Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 9.63 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Zeven-15-Dwergen.jpg

Reeks Zeven

Auteur(s) Jérôme Lereculey (inspiratie), Lou (inkleuring), Roberto Ali (tekeningen), Wilfrid Lupano (tekst)

Genre Diversen

Pagina's 64

ISBN 9789463064422 (hardcover)

Prijs € 16,95 (hardcover)

Prijs: € 16,95 (Hardcover)

Zeven15 - Zeven Dwergen

Zeven is een reeks complete verhalen waarin het cijfer 7 centraal staat.

Zeven dwergen zorgen voor entertainment aan het hof van de koning. Voor het verjaardagsfeestje van Sneeuwwitje, de lieve dochter van de monarch, zetten ze hun beste beentje voor! Ze zijn echter iets te enthousiast en trappen op de zere tenen van de koningin. Foute boel. Ondanks protest van de koning worden de dwergen verbannen... Het begin van een zeer lange, zeer trage afdaling naar de hel...

Wilfrid Lupano (Krasse Knarren, Alim de leerlooier) start met gestrekt been het derde, aflsuitende seizoen van de Zeven-reeks!

Pagina's

Reageer via FaceBook

15 - Zeven Dwergen recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPSPECIAALZAAK.be (link)
Niet voor jeugdige oogjes

Als je het sprookje van Sneeuwwitje niet uit je hoofd kan vertellen, ga dan snel aan je papa of mama vragen om het je eindelijk voor te lezen, beste lezertje, maar sowieso is deze versie van Roberto Ali en Wilfrid Lupano dan niet voor jouw jeugdige oogjes bedoeld.

Het duo presenteert het wereldberoemde verhaal met een andere insteek. De zeven dwergen werken eerst als hofnarren voor een koning en koningin tot een van de dwergen op het verjaardagsfeest van hun (stief)dochter een grappig bedoelde opmerking over de leeftijd van de koningin maakt. De gebelgde koningin eist van haar gemaal een strenge straf: de doostraf. De koning vindt levenslange verbanning al voldoende. De enige gast die het waagde met de grap te lachen, vliegt in de gevangenis. Zes jaar later is de koning verdwenen en is de koning aan de macht. Sneeuwwitje is een schoonmaakslaafje wier leven op het spel staat na een domme stoot van de geilste dwerg. Ze weet te ontsnappen van een wisse dood en komt bij de dwergen terecht waar ze een deal sluit met de zeven smeerlapjes.

Dwergen die hun handen niet kunnen thuishouden, een prinses met onaardige streken, een sukkel van een prins en een koningin die tot inkeer komt, Wilfrid Lupano zet alle bekende elementen op hun kop en brouwt er een bijzonder komisch en bijwijlen scabreus soepje van. Het vertier staat voorop en de twists vliegen rond je oren. Roberto Ali zet de luchtige toon door met veel expressivieit en ondeugd.

ParodieŽn op Sneeuwwitje zijn er in overvloed, de een al wat seksueler getint dan de ander. Deze versie is een vlotte vertelling met een mild gemene toon en een prominent decolletť waar je je ogen niet van kan afhouden... behalve voor jou, lezertje, voor wie dit album niet is bedoeld!

DAVID STEENHUYSE --- augustus 2018


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.