Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 5.75 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Wollodrin-9.jpg

Reeks Wollodrïn

Auteur(s) David Chauvel (tekst), Jérôme Lereculey (tekeningen), Lou (inkleuring)

Genre Fantasy

Pagina's 64

ISBN 9789463064415 (hardcover)

Prijs € 17,95 (hardcover)

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Wollodrïn09 - De laatste helden 1

Na de aanval op de herberg door de tovenaars van Termüdd wist Hazngar de orc zijn kind in veiligheid te brengen, dankzij zijn trouwe ­medestander Ebrinh en vooral de dwerg Jokkï, die hem hielp om ongemerkt uit Marmaëkard te ontsnappen... De stad die ook het doel vormt van onze vier hoofdpersonages, de elf ­Haffanen, de dwerg Tridïk, de orc Wïnhbor en Wffnïr, de laatste der draken, die hun krachten hebben gebundeld met een gezamenlijk doel voor ogen. De vreselijke tovenaars zitten de vluchtelingen op de hielen, en de lotsbestemming van onze personages valt samen in een dramatische ontknoping...

Dit is het eerste deel van het vijfde en tevens laatste tweeluik. Wollodrïn is een reeks van tien delen.

Snelle bestellers krijgen er GRATIS een luxe A3-kunstdruk bij cadeau, OP=OP!

Pagina's

Reageer via FaceBook

09 - De laatste helden 1 recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: MOORS MAGAZINE (link)
Wollodrïn is een fantasystrip die waanzinnig mooi getekend is, en die je daardoor gemakkelijk meeneemt in de meest krankzinnige avonturen. Bovendien krijg je al snel sympathie voor de hoofdpersonen, al zijn het tamelijk ongewone figuren die er op zijn zachtst gezegd opmerkelijk uitzien.

In dit negende deel, het eerste deel van het tweeluik De laatste helden,draait het om vier hoofdpersonages – de elf Haffanen, de dwerg Tridïk, de orc Winhbor en Wffnir, de laatste der draken, die nu een verschrompeld meisje is geworden. Alle vier hebben ze speciale krachten, en ze hebben van een oude vrouw de opdracht gekregen in de stad Marmaëkard een baby te gaan zoeken. Die baby is inmiddels in veiligheid gebracht door de vader, Hazngar de orc, met hulp van Ebrinh en de dwerg Jokki, die hem met tegenzin helpt om uit de stad te ontsnappen. Buiten de stad komen Jokki en de baby en de vier bij elkaar.

Tovenaars op zwarte paarden zitten hun voortdurend op de hielen, en aan het eind van dit verhaal komen we er als lezer achter welke kwade genius er achter die tovenaars zit. Ondertussen hebben we enkele spectaculaire achtervolgingen, zinsbegoochelingen en andere ontberingen te zien gekregen, waarbij je als lezer werkelijk op het puntje van je stoel zit.

Veel beter kan het bijna niet worden qua fantasy – het verhaal navertellen is eigenlijk volkomen zinloos, want dit verhaal moet je gewoon ondergaan – de tekeningen doen het grootste deel van het werk. Zo verschijnt er halverwege het boek ineens een monumentale indrukwekkende tekening over twee bladzijden die je bijna de adem beneemt, zo schitterend. Dat wil overigens niet zeggen dat het verhaal niet goed in elkaar zit, want dat is zeker wel zo – het zit fantastisch in elkaar, zeer ingenieus en slim. En er is ondanks de doden die er vallen zelfs nog ruimte voor humor. Wollodrïn is de ultieme fantasystrip en een absolute aanrader!


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.