Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 5.75 MB)

Silvester Strips catalogus

Alle Vincent en Van Gogh strips

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-vincent-en-van-gogh.jpg

Reeks Vincent en Van Gogh

Auteur(s) Gradimir Smudja (tekeningen)

Genre Novelle

Pagina's 72

ISBN 9789058850799 (hardcover)

Vincent en Van Gogh1 Vincent en Van Gogh

Wat als Van Gogh nu eens geen geniaal kunstenaar was geweest, maar een gewone man zonder enig noemenswaardig talent? En als enkele wereldberoemde kunstwerken nu eens door iemand anders zouden zijn geschilderd en zich pas later door Van Gogh waren toegeŽigend? Een vergezocht idee, een buitenissig schandaal? Dat is nog niet zo zeker. Want op een nacht in Arles redt Van Gogh het leven van een mysterieuze, kleine kat die Vincent heet en die de meest buitengewone schilderijen maakt...

Dit afgesloten verhaal telt 72 pagina's. Gradimir Smudja tekende tevens vier boeken over het leven van de excentrieke kunstenaar Toulouse-Lautrec: Het Kunstbordeel.

Pagina's

Reageer via FaceBook

1 Vincent en Van Gogh recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Larissa Böhm 1 Vincent en Van Gogh
Voor iemand die een beetje thuis is in de wereld van kunst en schilders, zal dit boek een lust voor het oog zijn. Ieder plaatje is een schilderij op zich.

Het verhaal is duidelijk, Vincent is een kat, en van Gogh is de man die wij allemaal kennen. Wat men niet weet is dat Vincent de kat eigelijk al zijn schilderijen heeft gemaakt.

Er zijn momenten in het boek die niet veel met deze verhaallijn te maken hebben. Dit zijn vaak verborgen grapjes over andere impressionisten. Wie dus weinig van kunstenaars als Lautrec en Monet af weten zullen dus veel van deze stukjes niet begrijpen.

Vincent en Van Gogh is een origineel boekwerk met prachtige illustraties en een must voor iedereen die kunst waardeert... en nog nooit een kat op vrijersvoeten heeft zien rondrennen.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.