Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Vijftien en een 1/2

Hartsvriendinnen Fransje en Marie zijn vijftien en een half zitten op het randje van halfvolwassen worden. "Als je 16 bent mag je veel meer: langer uitgaan, brommerrijden, doen wat je zelf wil". Maar zo ver is het nog net niet voor die twee. Voorlopig zitten ze op de grensgebied. Samen brengen ze hun tijd door op zoek naar een vakantiebaantje, het nakijken van knappe jongens, shoppen voor de hipste kleding, geheimen bespreken en tussendoor ook nog ouders pesten met hun puberale gedrag.

Een heerlijke feel-good-sfeer en de herkenbaarheid maken deze humorstrip niet alleen leuk voor tieners, maar voor alle leeftijden.

Vijftien en een 1/2 strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Vijftien en een 1/2. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Vijftien en een 1/2: 9: Het plakboek van Fransje en Mariecover stripalbum 9: Het plakboek van Fransje en Marie

Vijftien en een 1/29: Het plakboek van Fransje en Marie

Vijftien en een 1/2 bevat een heerlijke feel-good-sfeer, de herkenbaarheid en vlotte tekenstijl maken deze humorstrip niet alleen leuk voor tieners, maar voor alle leeftijden. Dit album is niet meer leverbaar.

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.