Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.25 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum actie-Uur-U-box-3.gif

Reeks Uur U

Genre Diversen

Pagina's 238

ISBN 9789463064460 (actie)

Actieprijs: € 75,00 (Actie)

Uur Udeel 9 tm 12 + BOX - COMPLETE VERHALEN

De derde cyclus van UUR U verhalen verzameld in een cassette. Ieder boek is een afgerond verhaal.

Stel dat de geschiedenis een andere wending had genomen? Stel dat niet de Amerikanen maar de Russen als eersten de maan hadden bereikt. En stel dat het zwaartepunt van de Koude Oorlog in Parijs had gelegen en niet in Berlijn. En stel dat de aanslag in Dallas gepleegd was in 1973 in plaats van in 1963. En stel dat Duitsland de Eerste Wereldoorlog had gewonnen. En stel dat de verbeelding in mei 1968 inderdaad aan de macht was gekomen. En stel dat de anarchisten in 1917 tsaar Nikolaas II hadden onttroond.

Al deze verhalen, gebaseerd op historische feiten en geloofwaardige theorieŽn, tonen ons de mogelijk gevolgen van het moment waarop alles veranderde: het UUR U.

Er verschijnt ook een lege box + prent. Deze is niet te bestellen via de webshop, maar indien u interesse heeft kunt u ons een email sturen. Wij regelen dan de rest.

Deze verzamelcassette verschijnt eind augustus maar is nu al te bestellen. De box wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

Pagina's

Reageer via FaceBook


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.