Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: UFO

Een klein blauw, buitenaards wezen knalt met zijn ruimteschip op de aarde. De oertijd is nog niet eens begonnen. In het Jura-tijdperk zijn dino’s zijn enige, levensgevaarlijke medebewoners van de aarde. Als de zoogdieren het overnemen, wordt het niet beter voor de alien. Hij probeert zijn schoteltje te repareren, maar ook tijdens de bloei van de menselijke beschaving wordt hij opgevreten, verpletterd, verbrand... Het tekstloze UFO is een mengsel van Lewis Trondheims duistere kijk op de mensheid en het kleurig tekenwerk van Fabrice Parme. Een kruising van computerspel Lemmings, een geschiedenisboek en een stripverhaal. Allemaal bedacht door Trondheim en Parme tijdens de Stripdagen Haarlem van 2004.

UFO strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks UFO. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: UFO: UFOcover stripalbum UFO

UFOUFO

Prijs: € 12,50 (Hardcover)

Een klein blauw, buitenaards wezen knalt met zijn ruimteschip op de aarde. De oertijd is nog niet eens begonnen. In het Jura-tijdperk zijn dinoís zijn enige, levensgevaarlijke medebewoners van de aarde. Als de zoogdieren het overnemen ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.