Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Op tijdreis door de schilderkunst

Van de grot van Lascaux tot de Sixtijnse kapel, van het Rome uit de renaissance tot de baroktijd in Amsterdam: dit bijzondere boek neemt je mee op een reis langs de hoogtepunten uit de geschiedenis van de schilderkunst. Met grote kennis van zaken en meesterlijke hand brengt Gradimir Smudja genieŽn als Leonardo da Vinci, Michelangelo, DŁrer, Brueghel, Rubens, Velazquez, El Greco, Rembrandt en Vermeer tot leven, en ontsluiert de geheimen van hun belangrijkste meesterwerken. Door de verrassende kijk zal dit boek zowel kunstkenners als totale leken weten te boeien en verwonderen.

Op tijdreis door de schilderkunst strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Op tijdreis door de schilderkunst. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Op tijdreis door de schilderkunst: 1 - Van Lascaux tot Vermeercover stripalbum 1 - Van Lascaux tot Vermeer

Op tijdreis door de schilderkunst1 - Van Lascaux tot Vermeer

Prijs: € 19,95 (Hardcover)

In vogelvlucht door de schilderkunst. Een compleet verhaal in 2 delen!Van de grot van Lascaux tot de Sixtijnse kapel, van het Rome uit de renaissance tot de baroktijd in Amsterdam: dit bijzondere boek neemt je mee op een reis langs de hoogtepunten uit ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.