Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

Alle Ravermoon strips

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum web-cover-actie-Ravermoon-1-3.gif

Reeks Ravermoon

Auteur(s) Elodie Jacquemoire (inkleuring), Sylvain Cordurie (tekst), Elodie Jacquemoire, Leo Pilipovic (tekeningen), Sylvain Cordurie

Genre Fantasy

Pagina's 144

ISBN 9789463064774 (actie)

Actieprijs: € 19,95 (Actie)

RavermoonRAVERMOON - boek 1 tm 3 - COMPLEET VERHAAL

Van 50,85 voor 19,95 Euro! Dat is een voordeel van 30,90 Euro!

MAGAZIJNOPRUIMING! We halen de bezem er doorheen. Deze titel is binnenkort out of stock, dus grijp nu je kans. OP=OP, weg is pech!

Al tientallen jaren is Ylgaard de hoofdstad van de magiërs. De meeste voeren hun kunsten uit in het arcanadum, het onderzoekcentrum dat verschillende scholen herbergt die elk hun magische specialiteit beoefenen. De tijdbedwingers zijn de kleinste van deze gemeenschappen. En wanneer ze eindelijk roem in het vooruitzicht hebben dankzij hun ontdekking van de tijdsneden, worden ze in een nacht van bloedvergieten uitgemoord. Iedereen, behalve Gillian die wonderbaarlijk ontsnapt aan het bloedbad. Wie gaf opdracht voor zo'n walgelijke daad? De kerk van het Mirakel, de godsdienst van een gehate buur, die in het rijk van Sikhor kwam? Een andere school? Een broederschap van boeven? Dat wil Raver ontdekken, de zus van Gillian en een geduchte huurlinge met de bijnaam Ravermoon, samen met Rhomdal, de zwarte regent van Sikhor, en Ornelas, de kapitein van de legendarische ijzerdrager ridders.

Ravermoon is een compleet verhaal in 3 delen:

Pagina's

Reageer via FaceBook


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.