Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.25 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Prins-Valiant-04.png

Reeks Prins Valiant

Auteur(s) Hal Foster (tekeningen)

Genre Actie / avontuur

Pagina's 112

ISBN 9789058853325 (hardcover)

Prins ValiantBOEK 04 Jaargang 1943-1944

Dit is het vierde deel van de in totaal achttien delen met de door Harold Foster getekende ridderverhalen. De pagina's zijn gerestaureerd, de kleuren zijn weer fris en de tekst is opnieuw vertaald. In de sage van het zingende zwaard treedt prins Valiant onvermoeibaar in het krijt voor zijn vorst en voor de aanwezige dames. Hij trotseert draken, tovenaars en woeste vikingen. Het is een onverslijtbaar heldenepos. Niet op de laatste plaats door het schitterende tekenwerk dat door het ruime formaat volledig tot zijn recht komt.

In dit album raakt Val steeds meer geobsedeerd door Aleta, de o zo mooie tirannenkoningin. Overal waar hij komt meent hij haar te zien. Om van de vloek af te komen zoekt de jonge prins een oude bekende op om zijn toekomst te laten voorspellen; de heks uit het moeras. Verder in dit deel start Hal Foster met het informatieve Mediaeval Castle, die een leerzaam sfeerbeeld geeft van hoe het was om in die tijd te (over)leven.

Pagina's

Reageer via FaceBook


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.