Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Portugal

Soms verliest het leven al zijn kleur. Striptekenaar Simon Muchat maakt een creatieve en existentiŽle crisis door. Wanneer hij een paar dagen te gast is in Portugal, vindt hij als bij toeval iets wat hij er helemaal niet was komen zoeken: de geuren van zijn ≠kindertijd, de sfeer en de geluiden van vervlogen vakanties, het licht van de Portugese zon en de warme hartelijkheid van een vergeten familie.  Wat is het geheim van de familie Muchat? Waarom voelt Simon zich nergens thuis? En waarom raakt deze taal, die hij niet verstaat, hem zo tot in het diepst van zijn ziel? De zoektocht naar zijn afkomst biedt hem antwoorden en weer nieuwe vragen, en naarmate hij stukje bij beetje zijn eigen geschiedenis ontrafelt, krijgt Simons bestaan opnieuw kleur.

In het grensgebied van de 'autofictie' schetst Cyril Pedrosa (Drie Schimmen) een humoristisch en kleurrijk verslag vol spontane emotie, een essentieel verhaal over de zoektocht naar de eigen identiteit.

Portugal strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Portugal. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Portugal: Portugalcover stripalbum Portugal

PortugalPortugal

In het grensgebied van de 'autofictie' schetst Cyril Pedrosa (Drie Schimmen) een humoristisch en kleurrijk verslag vol spontane emotie, een essentieel verhaal over de zoektocht naar de eigen identiteit.Portugal won begin 2012 in Angouleme de Albumprijs ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.