Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Peppino Impastato - Een nar tegen de maffia

Giuseppe 'Peppino' Impastato wordt geboren op 5 januari 1948 in Cinisi, dichtbij Palermo. In de nacht van 8 op 9 mei 1978 wordt hij, pas 30 jaar oud, met een lading dynamiet vermoord langs de spoorlijn Palermo-Trapani. Hij had maffiapraktijken en -speculaties aan de kaak gesteld, in de eerste plaats die van de Siciliaanse boss Gaetano Badalamenti. De film I Cento Passi van Marco Tullio Giordano vertelt zijn verhaal, dat speelt van de politiek actieve jeugdbeweging tot aan zijn kritische programma's voor Radio Aut.

Peppino is nog altijd een ongemakkelijk personage. Ze proberen hem een officieel karakter te geven, maar je merkt al gauw dat zijn rebelse figuur en zijn subversieve lading horizonten dreigen te openen die een gevaar vormen voor de hypocriete houding van de keurige burgerij en voor de algehele aanpassingsdrang.
Uit het interview met Salvo Vitale, rechterhand van Peppino

Peppino Impastato - Een nar tegen de maffia strips

Hieronder vind je 2 strip uitgaven uit de stripreeks Peppino Impastato - Een nar tegen de maffia. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.

Ga naar de strip: Peppino Impastato - Een nar tegen de maffia: Peppino Impastato - COMPLEET VERHAALcover stripalbum Peppino Impastato - COMPLEET VERHAAL

Peppino Impastato - Een nar tegen de maffiaPeppino Impastato - COMPLEET VERHAAL

Actieprijs: € 5,00 (Actie)

Van 19,95 voor 5,00! Dat is een voordeel van 14,95 Euro! Giuseppe 'Peppino' Impastato wordt geboren op 5 januari 1948 in Cinisi, dichtbij Palermo.
Ga naar de strip: Peppino Impastato - Een nar tegen de maffia: Peppino Impastato - Een nar tegen de maffiacover stripalbum Peppino Impastato - Een nar tegen de maffia

Peppino Impastato - Een nar tegen de maffiaPeppino Impastato - Een nar tegen de maffia

Actieprijs: € 9,95 (Actie)

Giuseppe 'Peppino' Impastato wordt geboren op 5 januari 1948 in Cinisi, dichtbij Palermo. In de nacht van 8 op 9 mei 1978 wordt hij, pas 30 jaar oud, met een lading dynamiet vermoord langs de spoorlijn Palermo-Trapani. Hij had maffiapraktijken en -speculaties ...

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.