Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 5.75 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Okko-6.png

Reeks Okko

Auteur(s) Hub (tekeningen), Li (inkleuring)

Genre Fantasy

Pagina's 48

ISBN 9789058855138 (hardcover)

Prijs € 17,95 (hardcover)

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Okko06 - De cyclus van de lucht II

Na een verschrikkelijk duel wordt Okko voor dood achtergelaten buiten het dorp, terwijl de hemelse winden opsteken en het seizoen van de orkanen begint... Zijn reismakkers hebben maar één gedachte: hun meester en vriend wreken. Maar kunnen ze, zelfs met z'n drieën, de gevreesde moordmachine en demonenjager Kubban Kiritsu overwinnen?

Pagina's

Reageer via FaceBook

06 - De cyclus van de lucht II recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPSPECIAALZAAK.be (link)
Return of the ronin

Deel 5 van Okko eindigde met een cliffhanger van jewelste. Onze favoriete ronin — sorry Kogaratsu, Yorimoto, Raido (Legende van de Scharlaken Wolken) en nog enkele andere dolende samoerai die we hier vergeten zijn — ruilde toen het tijdelijke voor het eeuwige en liet ons en zijn metgezellen met een leeg gevoel achter. Niet alleen hakte de demonenjager Kubban Kiritsu onze held zijn rechterhand af, maar bracht hij hem ook nog een dodelijke zwaardhouw toe. Zou Okko werkelijk dood zijn en zouden zijn metgezellen, de mysterieuze reus Noburo met het rode masker, de monnik Noshin en de visser Tikku, hun dode meester kunnen wreken?

Bijna een jaar later kwam het verlossende antwoord in de vorm van dit afsluitende deel van De Cyclus van de Lucht. Even nog zweeft onze held tussen leven en dood, maar dan — je kan het vervolg wellicht raden want Hub combineert samoeraiheroïek met fantasy — gebeurt een mirakel dat we zelfs bij een tweede lezing van dit album nog steeds niet volledig snappen.

Zoals dat past bij samoeraistrips eindigt deze derde cyclus met een stormachtig duel (ook letterlijk) waarbij Hub zich deze keer duidelijk heeft laten inspireren door Sergio Leone's The Good, The Bad and The Ugly.

> BERT GEVAERT
juli 2010

Fokko 06 - De cyclus van de lucht II
Geweldige serie. Kan ik iedereen aanraden.
Iedereen die van mooi tekenwerk houdt, van een beetje mystiek, en van samoerais, kan ik deze serie aanraden.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.