Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 5.75 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Okko-5.png

Reeks Okko

Auteur(s) Hub (tekeningen), Li (inkleuring)

Genre Fantasy

Pagina's 48

ISBN 9789058854162 (hardcover)

Prijs € 17,95 (hardcover)

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Okko05 - De cyclus van de lucht I

Okko wordt aan het ziekbed van een klein meisje geroepen dat gekweld wordt door een demon. Daarvoor moet hij terugkeren naar een dorp waar hij vroeger eens een man heeft gedood. Terwijl slechte voortekens hun donkere schaduw vooruit werpen, wordt Okko uitgedaagd door de zoon van de gedode man en moet hij het leven van Noburo redden die achtervolgd wordt door een afschrikwekkende en legendarische demonenjager.

De cyclus van de lucht is de derde cyclus uit een reeks van vijf.

Pagina's

Reageer via FaceBook

05 - De cyclus van de lucht I recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPSPECIAALZAAK.be (link)
Er boink op

Hoe vaak komt het voor dat je al na een paar bladzijden volledig opgeslorpt bent door een strip? Hoe vaak komt het voor dat al je spieren tintelen om een verstripte gevechtscène te willen imiteren? Hoe vaak komt het voor dat je het echt doodjammer vindt dat een strip gedaan is? Wel, het is dit jaar eindelijk weer eens zo ver! Na de makke vorige cyclus van de aarde, is dit deel alles wat je van een moderne avonturenstrip mag verwachten. Tenenkrullende spanning, een vleugje mysterie, een klodder humor en dit alles verpakt in denderende actie. De Fransman Hub heeft ons niet alleen verrast met een goed uitgebalanceerd verhaal, maar liet ook een hele trits fantastische nevenpersonages op ons los. De op wraak beluste tolinnende bruggenwachter kon zo ontsnapt zijn uit het brein van Hermann. En dan hebben we het nog niet gehad over de Bunraku-krijger die ons een memorabel zwaardgevecht schonk. Qua intensiteit kon deze haast tippen aan de seppuko in Kogaratsu's Gebroken Lente.

En ja, we weten wel dat de ronin Okko ook deze opdracht weer tot een goed eind zal brengen, en dat er in het slotdeel van dit tweeluik weer een en ander zal moeten verklaard worden. En over die onzalige kaftbeschadigende promosticker* gaan we helemaal zwijgen. Maar momenteel kan niets onze pret niet drukken. Dit boekske was er zo boink op dat we het niet meer durven te herlezen. Bang als we zijn dat we dit leesorgasme niet meer gaan herbereiken. Aan de wilde reacties (het was bij opening van de deuren letterlijk een stampede naar de stand van Silvester) op Hubs signeersessie op het stripfestival van Valkenswaard te merken, staan we niet alleen met onze liefde. Naar verluidt was de meeste gestelde vraag onder de fans de volgende: Waar was jij toen jij Okko 5 voor het eerst las? En jij?

* Helaas heeft de uitgeverij het onzalige idee gehad om een sterkklevende promosticker op het album te kleven. Als je dit onding wil verwijderen, pas dan op dat je de blinkende laklaag van de kaft niet beschadigt. Naar verluidt is de veiligste methode de sticker vooraf op te warmen met een haardroger en dan voorzichtig van onder naar boven los te peuteren.

> WOUTER PORTEMAN
augustus 2009


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.