Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 5.75 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Okko-3.jpg

Reeks Okko

Auteur(s) Hub (tekeningen)

Genre Fantasy

Pagina's 48

ISBN 9789058857170 (softcover)
9789058851642 (hardcover)

Prijs € 7,95 (softcover)

Prijs: € 7,95 (Softcover)

Okko03 - De cyclus van de aarde I

Ronin Okko, een samoerai zonder meester, trekt aan het hoofd van een klein groepje demonenjagers door keizerrijk Pajan. Hij wordt vergezeld door Noburo, een vreemde reus, die zijn gezicht verborgen houdt achter een masker, door Noshin, een nukkige monnik die ook een groot liefhebber is van sake, en Tikku, een jonge visser. Om de oorlog te ontlopen die Pajan teistert, trekken ze naar de bergen van de Zeven Kloosters. Op zoek naar een gids, zijn ze getuige van een moord. Bij de achtervolging van de moordenaar raakt Noburo gewond in een gevecht met monniken die het embleem van een kraai dragen. Wat en wie zit er achter dit geheimzinnige broederschap?

De cyclus van de aarde is nu ook verkrijgbaar als softcover.

Pagina's

Reageer via FaceBook

03 - De cyclus van de aarde I recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: MOORSMAGAZINE.com (link)
Okko is een ronin, een samoerai zonder meester, die door het land trekt met een klein maar opmerkelijk gezelschap: de vreemde, bijzonder sterke reus Noburo, die altijd een rood masker voor zijn gezicht heeft, de alcoholistische monnik Noshin, die met natuurgeesten kan communiceren en de jonge discipel Tikku, die in het eerste verhaal, De Cyclus van het Water, als tienjarige zijn diensten aan Okko aanbiedt, en die eigenlijk de verteller van de verhalen is.

De geschiedenis van Okko wordt steeds in twee delen verteld. De Cyclus van de Aarde is de tweede cyclus van twee boeken, en hier zijn Okko en zijn mannen in het land van de Zeven Kloosters, waar ze het geheim proberen te ontrafelen van moordende monniken die met het embleem van een raaf rondtrekken. Ze vinden een stevige dame. Klief-de-Wind, die hun gids wordt, en vinden uiteindelijk een geheim klooster waarin het geheim gevonden wordt. Maar dan zijn we nog niet bij de ontknoping van het verhaal beland, dat dit keer ook weer bijzonder spectaculair is.

Je wordt ook in deze cyclus, door de magnifieke tekeningen die bovendien fantastisch zijn ingekleurd, op een onweerstaanbare manier het verhaal ingesleurd, en de vier avonturiers en hun geweldige gids laten je vervolgens absoluut niet meer los, hoe krankzinnig hun avonturen ook worden. Er komen onwaarschijnlijke bondgenoten langs, waanzinnige vijanden, en krankzinnige verhalen. De geschiedenis van Japan wordt maar heel losjes als kapstok gebruikt, maar verder is dit eigenlijk een fantasy-avonturenstrip met wat historische elementen.

Als je een gewone doorsnee stripliefhebber bent met een beperkt budget kun je deze Cyclus van de Aarde nu, net als de eerste cyclus, in twee delen van ieder 48 perfect gedrukte pagina's aanschaffen in een softcover van slechts 7,95 Euro per deel.
Een waarschuwing is hierbij op zijn plaats, want als je de smaak te pakken krijgt ga je waarschijnlijk voor de hardcover, want die is niet extreem veel duurder (16,95). Daar kun je bovendien een magnifieke luxe opbergcassette bij kopen.

Uitgeverij Silvester gaat vervolgens nog een stapje verder, want je kunt inmiddels van bepaalde delen in de reeks ook zogenaamde dossier-edities kopen, met een luxe cover, een extra kleurendossier, een exclusieve prent en gesigneerd en genummerd door Hub. Oplage 200, prijs 49,90. En ik kan je verzekeren dat als je deze eerste twee cycli gelezen hebt, de verleiding bijzonder groot wordt om de andere opties serieus te overwegen...


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.