Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: De meiden van oom Bob

In 1969 beleeft Bob Neyret zijn grootste successen als rallycoureur. Zijn tweestrijd met zijn grote rivaal Roger Sandman haalt de voorpagina’s van alle kranten. Tot hun laatste duel, in de Rally van Corsica, afloopt met een lelijke botsing... Bovendien luidt het nieuwe decennium ook de zwanenzang in van zijn geliefde Citroën DS.

Samen met zijn vriend Jeannot brengt Bob een bezoekje aan zijn “nichtje” Marie-Marie, danseres in de Crazy Horse. Zo komen ze op het idee om de meisjes in te schrijven voor de befaamde Rally van Monte-Carlo, om de aandacht van sponsors te wekken.

 En Marie-Marie en haar vriendin Christina blijken niet alleen een stel mooie meiden te zijn, maar ontpoppen zich ook tot uitstekende coureurs!

De meiden van oom Bob strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks De meiden van oom Bob. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: De meiden van oom Bob: De meiden van oom Bobcover stripalbum De meiden van oom Bob

De meiden van oom BobDe meiden van oom Bob

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

het nieuwe decennium ook de zwanenzang in van zijn geliefde Citroën DS. Samen met zijn vriend Jeannot brengt Bob een bezoekje aan zijn “nichtje” Marie-Marie, danseres in de Crazy Horse. Zo komen ze op het idee om de meisjes in te schrijven voor de befaamde ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.