Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Medicijnman

Medicijnman is een autobiografische strip, waarbij dingen uit de werkelijkheid aangegrepen worden om op door te fantaseren en grappen over te maken. Daardoor komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod in deze strip, zoals vissen die sonetten schrijven, paarden die uit hun gat scheuren, meisjes in kuilen en wolken op pootjes. Aanleiding voor deze onderwerpen is dan bijvoorbeeld een uit zijn verband gerukte opmerking, een kindertekening of zomaar iets wat de tekenaar onderweg is tegengekomen. Aldus de werkelijkheid aanwendend voor grappen, ontstaat er een geheel nieuwe werkelijkheid, namelijk die van de fantasie.

Medicijnman strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Medicijnman. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Medicijnman: 1 Een wolk op pootjescover stripalbum 1 Een wolk op pootjes

Medicijnman1 Een wolk op pootjes

Medicijnman is een autobiografische strip, waarbij dingen uit de werkelijkheid aangegrepen worden om op door te fantaseren en grappen over te maken. Daardoor komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod in deze strip, zoals vissen die sonnetten schrijven ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.