Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

Alle Marshal Bass strips

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Marshal-Bass-2.jpg

Reeks Marshal Bass

Auteur(s) Darko Macan (tekst), Igor Kordey (tekeningen)

Genre Actie / avontuur

Pagina's 56

ISBN 9789463063913 (hardcover)

Prijs € 17,95 (hardcover)

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Marshal Bass2 - Familiemoorden

Bij zijn tweede opdracht staat onze held oog in oog met een moorddadige familie: een nieuw, wild avontuur met gemummificeerde baby’s, barre voettochten door de woestijn en natuurlijk tal van geweersalvo’s!

Het leven in het wilde westen is meedogenloos, en moord is er dagelijkse kost. Ook Marshal Bass staat oog in oog met de dood, wanneer hij een seriemoordenaar op het spoor is. Maar wat aanvankelijk een vrij eenvoudige klus leek, dreigt dramatisch af te lopen. Want het valt niet mee als je verliefd wordt op de dochter van de moordenaars...

Pagina's

Reageer via FaceBook

2 - Familiemoorden recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPSPECIAALZAAK.be (link)
Geen middenweg

Net zoals het eerste deel van deze nieuwe westernreeks is Familiemoorden een hondsbrutaal verhaal over een zwarte marshal die het niet alleen moet opnemen tegen de weerstand tegen zijn figuur, maar doodgewoon ook tegen lieden die door en door slecht zijn. Tijdens zijn zoektocht naar een seriemoordenaar die alleenstaande moeders of zwangere vrouwen van hun baby berooft om er volgende slachtoffers mee te maken, komt River Bass op het pad van een ontaard gezin dat toevallige passanten de kop inslaat. Ook Bass krijgt het deksel op de neus, alleen kan de keikop het nog navertellen. Zijn laarzen en paard zijn dan wel gestolen, maar dat belet hem niet de achtervolging in te zetten, rennend door de woestijn op blote voeten. Het komt nog tot complicaties als Bass tussen de dochter en de zoon van het gezin komt te staan.

We hadden uit commentaren op het eerste deel begrepen dat de meningen nogal verdeeld zijn. Een middenweg lijkt niet te bestaan. Ofwel slaat de drieste inhoud met morsige tekenstijl je aan en kan je het plaatsen in het westerngenre — nu niet bepaald een genre waarin het er lief aan toegaat terwijl Igor Kordey sowieso niet doet aan "lief" — ofwel vind je er helemaal niks aan en vind je het geheel weerzinwekkend. Hier zit er een die er de fun wel van inziet. Ook de rode draad en de relatie tussen River Bass en zijn vrouw is om in de gaten te houden. Deel 3 staat in het Frans aangekondigd voor augustus. Dan hopen we op een vertaling in het najaar.

DAVID STEENHUYSE --- juni 2018


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.