Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.25 MB)

Silvester Strips catalogus

Alle Marq Denkt strips

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-marq-denkt-1.jpg

Reeks Marq Denkt

Auteur(s) Marq van Broekhoven (tekeningen)

Genre Novelle

ISBN 9789058850454 (softcover)

Marq Denkt1 Marq Denkt

Striptekenaar Marq van Broekhoven (Peer de Plintkabouter) is een gecompliceerd man die over menig ding te lang kan doordenken. Zo hoort een 'broodrooster' eigenlijk een 'broodroosteraar' genoemd te worden, komen herinneringen naar boven als hij een losse plank ziet, praat hij graag over zijn favoriete televisieserie "Friends" en denkt hij vooral een groot tekenaar te zijn. Een vol met gedachtenspinsels, jeugdherinneringen en huis-, tuin- en keukenfilosofiŽen gevulde biografische strip.

Pagina's

Reageer via FaceBook

1 Marq Denkt recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Hans Tukker 1 Marq Denkt
Echt leuk, deze moet het niet van de eindgrappen hebben, maar alles er tussen in is heel leuk.

Vooral in losse plank als de vader een heel aggresieve bui heeft en met zijn mes gaat spelen.
En het pictionary spel met Mark Retera!

Henk 1 Marq Denkt
Marq Denkt is stukken leuker nog dan Peer de Plintkabouter. Ik heb erg moeten lachen met deze bundel, waarin veel herkenbare zaken te vinden zijn - ook voor niet-striptekenaars. De losse stijl past perfect bij de verhaaltjes. Hopelijk volgt er snel een tweede deeltje, want dit smaakt naar meer! (Gaat Silvester nu ook Marqs meesterwerk Stille Lijnen zo fraai bundelen???

Jeroen Mirck (Comic Base) 1 Marq Denkt
Met 'Marq denkt' kiest tekenaar Marq van Broekhoven er nadrukkelijk voor om op de solotoer te gaan. Het is een bundeling van krasserig getekende autobiografische verhaaltjes waarin Marq zijn dagelijkse gedachten op een rijtje zet.
De komische tekenstijl zet de toon voor melige anekdotes over Marq die zijn video programmeert, Marq die wezenloos naar Big Brother kijkt en Marq die als een gek zit te werken onder deadline-stress. Echt om te schaterlachen is het allemaal niet, maar door de herkenbaarheid toch wel weer geestig.
Minpuntje: door enkele verslagjes van signeersessies en het opvoeren van diverse bestaande personen uit de stripwereld (zoals Robin Schouten en Meerten Welleman, wie kent ze niet?) heeft Marq denkt een te hoog incrowd-gehalte. Lang niet iedereen zal deze inside-jokes begrijpen. Het is een smetje op deze best charmante bundel.

(Bron: www.comicbase.nl)


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.