Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: De Legendariërs - Het begin

Voordat hun avonturen legendarisch werden bestond er een tijd waarin de vijf leden van De LegendariŽrs hun eigen levens leidden. Ontdek hun verleden, lees hoe DanaŽl, Jadina, Gruizel, Razz en Shimy samenkwamen om het sterkste team van de wereld te worden.

De LegendariŽrs - Het begin is een reeks van 6 delen. Lees ook de hoofdreeks van De LegendariŽrs. Deze staat in Frankrijk al jaren in de top-3 van best verkochte stripreeksen. Een tekenfilmserie is in de maak. 

De Legendariërs - Het begin strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks De Legendariërs - Het begin. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: De Legendariërs - Het begin: 1 - Danaëlcover stripalbum 1 - DanaŽl

De Legendariërs - Het begin1 - Danaël

Prijs: € 7,95 (Softcover)

Het eerste deel van één van de leukste en populairste jeugdstrips van Frankrijk!Danaël, die net als zijn in de strijd gevallen vader een Zilveren Valk is geworden, reist door Alysia op zoek naar rechtvaardigheid en waarheid. De impulsieve ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.