Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Lars

Naast Hara Kiwi bedacht Lectrr ook Lars, als dagstrip voor het Algemeen Dagblad. Lars verovert de wereld op zijn geheel eigen, onnavolgbare wijze. Lectrr, pseudoniem van de Vlaamse garnaalridder Steven Degryse, toont geen genade. Hij vindt dat je overal grappen over kunt en moet maken. Dat is voor hem een heilig principe. De cartoons in Hara Kiwi hebben vaak betrekking op de actualiteit. Lars is een strip en volgt z'n eigen logica. Lars en z'n baas Boris zwerven door verschillende tijdvakken: de prehistorie, het oude Rome en de Middeleeuwen. Ze bezoeken het kasteel van Dracula en ze beklimmen op zoek naar verlichting een bergje - gelukkig worden op de top ook pizza's bezorgd.

Lars strips

Hieronder vind je 2 strip uitgaven uit de stripreeks Lars. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.

Ga naar de strip: Lars: 1: Lars attacks!cover stripalbum 1: Lars attacks!

Lars1: Lars attacks!

Naast Hara Kiwi bedacht Lectrr ook Lars, als dagstrip voor het Algemeen Dagblad. Lars verovert de wereld op zijn geheel eigen, onnavolgbare wijze. Lectrr, pseudoniem van de Vlaamse garnaalridder Steven Degryse, toont geen genade. Hij vindt dat je overal ...
Ga naar de strip: Lars: 2: Extra Larscover stripalbum 2: Extra Lars

Lars2: Extra Lars

Lars kent geen grenzen. Als asielhond komt hij graag bij de mensen thuis, om zonder pardon doorgestuurd te worden naar het volgende adres. Eigenlijk is asielbaas Boris de enige die Lars echt tolereert. Zolang er maar gelachen wordt.Met rashumorist Lectrr ...

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.