Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: De Krabbenmars

Een pareltje van scherpe humor!

Op de stranden van de Charente zijnde vissers en toeristen zich helemaal niet bewust van het drama dat zich onder hun voeten afspeelt: een nietige krabbensoort – de Cancer Simplicissimus Vulgaris – is door een vreemde gril van de evolutie niet in staat zich te draaien, en is dus gedoemd om zijn hele leven lang in een rechte lijn te blijven lopen. Maar op een dag komen drie onder hen – Zon, Boot en Gitaar– tot het inzicht dat ze deze gang van zaken zelf kunnen veranderen. Zal een kleine zijstap de gevestigde orde, het hele ecosysteem en de strenge leefregels van dit onooglijke krabbenvolkje helemaal overhoop halen?

De krabbenmars heeft een bijzonder eigentijdse stijl en vormgeving, van begenadigd tekenaar Arthur de Pins (Schatjes, Zombillenium). Het boek bevat tevens een uitgebreid dossier met daarin een interview, story-boards, aquarelstudies en schetsen, referenties en een kleine ‘krabbenencyclopedie’.

De Krabbenmars strips

Hieronder vind je 2 strip uitgaven uit de stripreeks De Krabbenmars. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.

Ga naar de strip: De Krabbenmars: De Krabbenmars - paperback - COMPLEET VERHAALcover stripalbum De Krabbenmars - paperback - COMPLEET VERHAAL

De KrabbenmarsDe Krabbenmars - paperback - COMPLEET VERHAAL

Prijs: € 19,95 (Softcover)

Op de stranden van de Charente zijn de vissers en toeristen zich helemaal niet bewust van het drama dat zich onder hun voeten afspeelt: een nietige krabbensoort - de Cancer Simplicimus Vulgaris - is door een vreemde gril van de evolutie niet in staat zich te draaien, en is dus gedoemd om zijn hele leven lang in een rechte lijn te blijven lopen.
Ga naar de strip: De Krabbenmars: De Krabbenmarscover stripalbum De Krabbenmars

De KrabbenmarsDe Krabbenmars

Een pareltje van scherpe humor!Op de stranden van de Charente zijn de vissers en toeristen zich helemaal niet bewust van het drama dat zich onder hun voeten afspeelt: een nietige krabbensoort - de Cancer Simplicimus Vulgaris - is door een vreemde gril van de evolutie niet in staat zich te draaien, en is dus gedoemd om zijn hele leven lang in een rechte lijn te blijven lopen.

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.