Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Jan Kruis

Jan Kruis, geestelijk vader van onder andere "Jan, Jans en de kinderen", zit al vijfendertig jaar in het stripvak. Om deze mijlpaal te vieren is er nu een verzamelalbum verschenen met daarin een rijk overzicht van alles wat deze grootse kunstenaar in de loop der jaren heeft gepresteerd. Van reclamewerk tot Student Tijloos en van Sjors en Sjimmie en Gregor tot Jan Jans. Alles wordt besproken. Leuke anekdotes, veel beeldmateriaal en een intieme blik in een veelbewogen leven.

Jan Kruis strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Jan Kruis. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Jan Kruis: De geschiedenis van 35 jaar Jan Kruiscover stripalbum De geschiedenis van 35 jaar Jan Kruis

Jan KruisDe geschiedenis van 35 jaar Jan Kruis

Prijs: € 19,95 (Softcover)

Prijs: € 45,00 (Luxe cover)

35 Jaar Jan Kruis bevat 160 pagina's en is verkrijgbaar als softcover. De luxe hardcover is gebonden en heeft een zeer beperkte oplage van 200 exemplaren.

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.