Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Het Proces

Het proces van Franz Kafka uit 1925 is een van de belangrijkste romans van de twintigste eeuw. Iemand heeft Josef K. belasterd, maar wie? En wat heeft die iemand gezegd? Kafka beschrijft een aantal thema's, waaronder de angst verloren te raken in en veroordeeld te worden door een anoniem systeem, dat nog steeds actueel blijkt. Het is niet voor niets dat al veel tekenaars een poging hebben gedaan om Kafka's werk te illustreren. Vaak echter, zijn het nogal duistere hommages aan de schrijver. Het proces door Clod en Ceka is opvallend licht en fris getekend in een elegante klare lijn.

Het Proces strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Het Proces. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Het Proces: Het Procescover stripalbum Het Proces

Het ProcesHet Proces

Het proces van Franz Kafka uit 1925 is een van de belangrijkste romans van de twintigste eeuw.Iemand heeft Josef K. belasterd, maar wie? En wat heeft die iemand gezegd? Kafka beschrijft een aantal thema's, waaronder de angst verloren ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.