Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.25 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Hauteville-House-5.jpg

Reeks Hauteville House

Auteur(s) Carole Beau (inkleuring), Christophe Quet (tekeningen), Fred Duval (tekst), Thierry Gioux (tekeningen)

Genre Fantasy

Pagina's 48

ISBN 9789058853820 (hardcover)

Prijs € 17,95 (hardcover)

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Hauteville House05 - USS Kearsarge

In haar strijd tegen de dictator Napoleon, verliest de Republiek een belangrijke agent. Toen Eglantine in dienst was van baron Haussmann, is zij gearresteerd en opgesloten in de Conciergerie, in afwachting van een vrijwel onvermijdelijke executie. Gavroche wordt erop uitgestuurd om de hulp in te roepen van een berucht individu: het spook van de onderwereld van Parijs, voor de een de vorst van de duisternis, voor de ander de geest van het kwaad. De ontmoeting vindt plaats in de catacomben. De beide mannen sluiten een overeenkomst. Gavroche moet het spoor naar zijn verleden volgen, naar de Stille Zuidzee, op het grote eiland Nieuw-CaledoniŽ.

Pagina's

Reageer via FaceBook

05 - USS Kearsarge recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPSPECIAALZAAK.be (link)
In het hippe steampunkgenre is Silvester momenteel de hoofdleverancier van vertaalde reeksen in het genre. Hauteville House is zo'n loot aan de boom waarvan de eerste cyclus al een verzamelbox verdiende. Met USS Kearsarge wordt de aftrap gegeven voor de tweede cyclus. In het album gaat het verhaal gewoon verder waar we het in deel 4 achterlieten. Eglantine zit opgesloten in afwachting van haar vrijwel onvermijdelijke executie terwijl de koning van de Parijse onderwereld een appeltje te schillen heeft met Gavroche, zo'n beetje een James Bond avant la lettre. De heikele ontmoeting past in het plannetje om een beroep te kunnen doen op de hulp van de opperschurk. Ondertussen is Zelda op missie in San Francisco waar de reuze-onderzeeboot USS Kearsarge van het Noordelijke leger te water ligt. De duikboot wordt ingezet om het vijandelijke schip de CSS Alabama uit te schakelen.

Net zoals bij veel andere spionageverhalen is het raadzaam het kopje erbij te houden. Je hebt een boel te onthouden wil je niet verloren lopen in het kluwen van personages en hun activiteiten. Het duurt een tijdje tot een paar personages bij elkaar komen en hun respectievelijke plannen samensmelten. Op dat moment breekt de actie in alle hevigheid los en daar wacht je toch op. De stoomvoertuigen, lucht- en waterschepen getuigen van inventiviteit en zijn zelfs cool van design. In actie blijven ze niet lang ongeschonden.

> DAVID STEENHUYSE
juli 2009


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.