Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.25 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Hauteville-House-12.jpg

Reeks Hauteville House

Auteur(s) Christophe Quet (inspiratie), Fred Duval (tekst), Nuria Sayago (inkleuring), Thierry Gioux (tekeningen)

Genre Fantasy

Pagina's 48

ISBN 9789463062480 (hardcover)

Prijs € 17,95 (hardcover)

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Hauteville House12 - De put van Jacob

Franse geschiedenis, ronkende machines,  vreemde krachten en een toefje literatuur komen samen in dit steampunk-avontuur.

1865. Zelda en Gavroche zijn gerekruteerd door het Noord-Amerikaanse verzet dat is opgericht door de man die de oorlog heeft verloren, maar zich klaarmaakt om de strijd opnieuw aan te gaan: Abraham Lincoln. De staten van het Zuiden worden ervan verdacht een verbond te hebben gesloten met “de wezens uit de diepten”, een intelligentie uit het binnenste van de Aarde. Het onderzoek begint met dit uitzonderlijke en dreigende pact.

Pagina's

Reageer via FaceBook

12 - De put van Jacob recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPINFO.be (link)
Zelda en Gavroche, de twee spionnen, spelen alsof ze settelen in Texas. Maar het duurt niet lang of er daagt een oude bekende op. Deze kapitein, Spilett, sleept hen mee in een nieuw avontuur.

Spilett vraagt hun hulp voor een klein diefstalletje. Hij is deel van het Noord-Amerikaanse verzet. Immers mede door de pest is de Amerikaanse burgeroorlog anders uitgedraaid dan wat wij kennen. De zuidelijken hebben hier gewonnen en Abraham Lincoln leidt het verzet. Maar voor hij ten strijde wil gaan, wil hij weten hoe het nu juist zit met de pest en wezens uit de dieptes die ogenschijnlijk de zuidelijken helpen. Om dat te achterhalen moet er ingebroken worden in een geheime bibliotheek en daar worden onze twee spionnen voor ingezet.

We waren al gewoon aan de alternatieve geschiedenis waarbij Napoleon een definitieve overwinning behaald heeft in Europa en de gevolgen daar van, maar nu zien we hier hetzelfde gebeuren in de VS. Zoals nogal gezegd, deze reeks blijft verbazen. Echter, ik ga hier graag in mee. Dit is een leuke denkoefening waar hypothese en gevolg elkaar mooi blijven opvolgen. Benieuwd wat er nog gaat volgen op dit vlak. Ondertussen zitten we nu in het verzet en zal er wellicht nog behoorlijk wat actie volgen, maar wellicht niet wat ik zou verwachten.. ik kijk er naar uit!

In het kort: beloftevolle variant van de realiteit

- witam


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.