Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.25 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Hauteville-House-11.jpg

Reeks Hauteville House

Auteur(s) Christophe Quet (inspiratie), Fred Duval (tekst), Nuria Sayago (inkleuring), Thierry Gioux (tekeningen)

Genre Fantasy

Pagina's 48

ISBN 9789463061537 (hardcover)

Prijs € 17,95 (hardcover)

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Hauteville House11 - La Hague

Victor Hugo en zijn republikeinse soldaten strijden in het geheim tegen de plannen van keizer Napoleon. Franse geschiedenis, ronkende machines,  vreemde krachten en een toefje literatuur komen samen in dit steampunk-avontuur.

Gavroche treft voorbereidingen om Hauteville House te verlaten en met Zelda naar Amerika te verhuizen. Maar de verdwijning van de agent die hem zal vervangen gooit roet in het eten. Met zijn trouwe makker Georges stort hij zich in een gevaarlijke missie. De beide mannen ontdekken dat de steenkoolcentrale die Napoleon III in La Hague heeft laten bouwen een dekmantel is voor de fabricage van een nieuw wapen dat gebruikt zal worden om Londen te vernietigen...

Pagina's

Reageer via FaceBook

11 - La Hague recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPINFO (link)
Zoals vorige keer al in de sterren stond geschreven, zijn er grote veranderingen op til. En we beginnen hier al direct mee, door voor de eerste keer een echte veldslag mee te maken in deze reeks waar spionnen, en zij zijn niet de types voor veldslagen maar eerder voor de infiltraties, de hoofdtoon voeren. Het was dat, de strijd aangaan, of één van de belangrijkste hoofdsteden van de wereld met man en muis te laten vergaan. Ja, je had misschien wel verwacht dat er even een adempauze ging zijn na de pest, maar neen, deze cyclus blijft vooruit denderen.

In een reeks die moeilijk te voorspellen valt, is dit deel waarbij er vol de kaart van confrontatie en oorlog getrokken wordt een uitzondering. Laat ik dat nu net één van de sterke punten van deze reeks vinden en het is tevens een leuke afwisseling van het 'normale' gekonkel van de spionnen. Dit is eens rechttoe en rechtaan. Maar de consequenties van deze keuze zullen nog lang nazinderen en dat begin je al te zien op het einde van dit deel. Er staat ons nog wat te wachten, zoveel is zeker.

Deze steampunk heeft niet de mooiste of meest gedetailleerde tekeningen, maar ze brengen het verhaal overtuigend en laten de gevoelens duidelijk naar voor komen. De lichte manga-invloed is daar niet vreemd aan en levert ons een leuk leesbaar geheel op.

In het kort: laat die trein nog maar even verder stormen..

witam


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.