Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Gouden Eeuw

In de Franse gouden eeuw die ongeveer zolang duurde als zonnekoning Lodewijk XIV regeerde, heerste er vrede en bloeide de cultuur op. Toch is niet alles pais en vree. Alphonse, een van de nederigste onderdanen van de zonnekoning, wil ‘s ochtends vroeg zijn bestelling afleveren bij ridder De Beaumont. Hij ziet hoe die en zijn familie worden vermoord. Hij kan Benoit, de jongste zoon van de ridder, redden, maar zijn achtervolgers zitten hem op de hielen. De overval op de ridder is onderdeel van een veel groter complot. Hun beider levens zullen na die ochtend nooit meer hetzelfde zijn.

Gouden Eeuw strips

Hieronder vind je 3 strip uitgaven uit de stripreeks Gouden Eeuw. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.

Ga naar de strip: Gouden Eeuw: 1 Alphonsecover stripalbum 1 Alphonse

Gouden Eeuw1 Alphonse

In de Franse gouden eeuw die ongeveer zolang duurde als zonnekoning Lodewijk XIV regeerde, heerste er vrede en bloeide de cultuur op. Toch is niet alles pais en vree. Alphonse, een van de nederigste onderdanen van de zonnekoning, wil s ochtends vroeg ...
Ga naar de strip: Gouden Eeuw: 2: Benoitcover stripalbum 2: Benoit

Gouden Eeuw2: Benoit

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Na een vliegende start in het eerste deel, waarin Benot, de jongste zoon van ridder de Beaumont wordt gered door scharrelaar Alphonse, ze samen in een zigeunerkamp terechtkomen en opnieuw achterna worden gezeten door een stel onduidelijke ...
Ga naar de strip: Gouden Eeuw: 3: Moplaicover stripalbum 3: Moplai

Gouden Eeuw3: Moplai

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Moplai, de man met wie alles is begonnen, de enige die de vragen van de jonge Benoit kan beantwoorden, is gestorven en begraven.

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.