Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Dik van Dieren

Dik van Dieren is dol op dieren. Als hij op een lab gaat werken waar proeven worden gedaan met dieren en menselijke genen helpt hij de onschuldige beestjes om te ontsnappen. Dik begint samen met de dieren een 'oplossingsburo' om de huur van de zolderetage waar hij met ze gaat wonen te kunnen betalen. De 'zaken' die het buro oplost variŽren van vermiste poesjes tot vergeten pincodes en lopen niet altijd goed af, maar keer op keer zorgen ze wel voor grappige situaties.

Dik van Dieren strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Dik van Dieren. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Dik van Dieren: 1: De eerste 11 zakencover stripalbum 1: De eerste 11 zaken

Dik van Dieren1: De eerste 11 zaken

Dik van Dieren is dol op dieren. Als hij op een lab gaat werken waar proeven worden gedaan met dieren en menselijke genen helpt hij de onschuldige beestjes om te ontsnappen. Dik begint samen met de dieren een 'oplossingsburo' om de huur van de zolderetage ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.