Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.25 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum actie-De-Legendariers-1-3.gif

Reeks De Legendariërs

Auteur(s) Patrick Sobral (tekeningen)

Genre Jeugd

Pagina's 144

ISBN 9789463063975 (actie)

Actieprijs: € 13,95 (Actie)

De Legendariërsdeel 1 tm 3 - VOORDEELPAKKET

Van 20,85 voor 13,95! Dat is 3 stripboeken voor de prijs van 2! Dit voordeelpakket bevat de eerste 3 delen van De Legendariėrs.

Ze worden de Legendariėrs genoemd. Ze zijn met z'n vijven en vertegenwoordigen de vergeten echte waarden: edelmoedigheid, intelligentie, dapperheid, enz. Zijn het volwassenen? Nee, ze wįren volwassen. Maar hun laatste gevecht tegen de kwade krachten liep slecht af. Alle volwassenen werden weer kind! Kunnen de Legendariėrs deze fout goedmaken?

Danaėl, de leider van de Legendariėrs, heeft een manier gevonden om de betovering waardoor iedereen in Alysia weer kind is geworden, ongedaan te maken. Maar daarvoor heeft hij de hulp nodig van zijn vier voormalige mede-Legendariėrs. Het blijkt niet eenvoudig te zijn om het 'oude' team weer bij elkaar te krijgen.

De Legendariėrs staat in Frankrijk al jaren in de Top-3 van Best verkochte stripreeksen. Een tekenfilmserie is reeds in de maak.

Pagina's

Reageer via FaceBook


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.