Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: De Deserteur

Vandaag, de 26e dag na mijn terugkeer in de Stad, begin ik dit dagboek. zoals afgesproken met mijn "werkgevers", heb ik me ingeschreven als lijfwacht. Ik weet nog steeds niet waarom ik hier ben. Ik heb zonder tegensputteren gehoorzaamd. Dat ik me verborgen moet houden, is de prijs die ik betaal voor mijn wederopstanding. Leven in de duisternis, om eindelijk weer het licht te kunnen zien zeg maar... Voor de burgerlijke administratie heet ik Kyle Sanders. Dat is een valse identiteit. Ik heb geen naam meer, maar ik heb tenminste een status. Ik ben een deserteur.

De Deserteur strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks De Deserteur. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: De Deserteur: 1 Onheilsnachtcover stripalbum 1 Onheilsnacht

De Deserteur1 Onheilsnacht

Vandaag, de 26e dag na mijn terugkeer in de Stad, begin ik dit dagboek. zoals afgesproken met mijn "werkgevers", heb ik me ingeschreven als lijfwacht. Ik weet nog steeds niet waarom ik hier ben. Ik heb zonder tegensputteren gehoorzaamd ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.