Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Crazy cavia's

Ze zijn koddig en ze houden ervan te knabbelen, te slapen, grappige geluidjes te maken, te knabbelen en nog meer te slapen. Het zijn de… CAVIA’S! Dit stripverhaal gaat alles wat we over deze schattige knaagdieren geleerd hebben overhoophalen. Die beesten zijn namelijk helemaal CRAZY!

Cesar, het grijze caviaatje, verruilt het platteland voor het caviaverblijf van Enzo en Sarah. Zijn nieuwe harige makkers zijn erg en de derde is gek op elektriciteitsdraden. Cesar denkt maar aan één ding: ontsnappen! Ondertussen kunnen ze in dit kleine wereldje best leren samenleven, ondanks hun totaal verschillende karakters...

Een humoristisch avontuur van de auteurs van Te paard!

Crazy cavia's strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Crazy cavia's. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Crazy cavia's: Crazy caviascover stripalbum Crazy cavias

Crazy cavia'sCrazy cavias

Prijs: € 7,95 (Softcover)

Ze zijn koddig en ze houden ervan te knabbelen, te slapen, grappige geluidjes te maken, te knabbelen en nog meer te slapen.

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.