Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Cañari

De Azteken heersten in Mexico voordat de Europeanen er voet aan wal zetten. De jonge Cañari verliest tijdens het water halen haar jonge broertje Xaotil uit het oog. ’s Avonds komt ze zonder hem thuis. Haar vader stuurt haar op pad om Xaotil te zoeken en zo komt ze bij de heilige tempels van Tulum terecht. Cañari is geschreven door Didier Crisse, bekend van onder andere Atalante en Het Kristallen Zwaard. Hij werkt al jaren aan verschillende stripseries waarin steeds een land of cultuur centraal staat. Carlos Meglia tekent de serie. De Argentijn tekende in de jaren tachtig voor de wereldberoemde animatiestudio Hanna-Barbara. Zijn animatiestijl is in de loop der jaren geperfectioneerd tot een stripvorm.

Cañari strips

Hieronder vind je 3 strip uitgaven uit de stripreeks Cañari. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.

Ga naar de strip: Cañari: Canari - deel 1+2cover stripalbum Canari - deel 1+2

CañariCanari - deel 1+2

Actieprijs: € 9,95 (Actie)

Van 33,90 voor 9,95! Dat is een voordeel van 23,95 Euro! De Azteken heersten in Mexico voordat de Europeanen er voet aan wal zetten.
Ga naar de strip: Cañari: 1: De gouden tranencover stripalbum 1: De gouden tranen

Cañari1: De gouden tranen

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

De Azteken heersten in Mexico voordat de Europeanen er voet aan wal zetten. De jonge Canari verliest tijdens het water halen haar jonge broertje Xaotil uit het oog. ís Avonds komt ze zonder hem thuis. Haar vader stuurt haar op pad om ...
Ga naar de strip: Cañari: 2: De laatste golfcover stripalbum 2: De laatste golf

Cañari2: De laatste golf

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

Aan het einde van het eerste deel stuit surfer Wayne op een enorme schedel. Het beeld deed vroeger, voordat de Spanjaarden voet aan wal zetten in Amerika, dienst in de Maya-cultus. Canari stapte via het beeld een andere wereld binnen, ...

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.