Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Buitenaards

Onderweg van Japan naar Frankrijk tekende Lewis Trondheim de eerste schetsen van zijn nieuwste boek Buitenaards. Het wel en wee (met de nadruk op het wee) van de bont gekleurde monstertjes op een niet nader benoemde planeet ademen onmiskenbaar de sfeer van de populaire Japanse pop-cultuur maar ze passen ook perfect binnen het Trondheim-universum. Buitenaards is tekstloos (de aliens spreken wel, maar de teksten in de balloons zijn tot op heden niet ontcijferd), kleurig en een hoogtepunt in het oeuvre van de Franse tekenaar.

Buitenaards strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Buitenaards. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Buitenaards: Buitenaardscover stripalbum Buitenaards

BuitenaardsBuitenaards

Onderweg van Japan naar Frankrijk tekende Lewis Trondheim de eerste schetsen van zijn nieuwste boek Buitenaards. Het wel en wee (met de nadruk op het wee) van de bont gekleurde monstertjes op een niet nader benoemde planeet ademen onmiskenbaar ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.