Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.49 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Broadway

1929. De moderne tijd met haar zinderende levenslust laat haar polsslag nergens meer voelen dan in die ene New Yorkse laan: Broadway!

Broadway, de straat die nooit slaapt, levend op het ritme van de Music-Hall en de “speak easies”, gedrenkt in walmen van clandestiene alcohol. De neonlichten trekken nachtvlinders aan van allerlei slag: schrijvers, gangsters, danseressen, beroemdheden en rijkelui... zoek naar najagen.

‘Chapman’s Paradise’ heeft de deuren gesloten: na Walters dood hebben Lenny en George Chapman de leiding van de zaak overgenomen, maar de zelfmoord van hun oudste broer werpt zijn blijvende schaduw over het etablissement. De showmeisjes verlaten de club, en beide broers hebben nog niet veel horeca-ervaring. Lenny en George proberen van de nood een deugd te maken, en stellen een nieuwe ploeg de toonaangevende plekken op Broadway moet maken.

Broadway strips

Hieronder vind je 3 strip uitgaven uit de stripreeks Broadway. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.

Ga naar de strip: Broadway: Broadway - deel 1+2 - COMPLEET VERHAALcover stripalbum Broadway - deel 1+2 - COMPLEET VERHAAL

BroadwayBroadway - deel 1+2 - COMPLEET VERHAAL

Actieprijs: € 29,95 (Actie)

Tijdelijk van €35,90 voor €29,95.
Ga naar de strip: Broadway: Boek 1 van 2cover stripalbum Boek 1 van 2

BroadwayBoek 1 van 2

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

1929, de moderne tijd met haar zinderende levenslust laat haar polsslag nergens meer voelen dan in die ene New Yorkse laan: Broadway!Broadway, de straat die nooit slaapt, levend op het ritme van de Music-Hall en de “speak easies”, gedrenkt in walmen van clandestiene alcohol.
Ga naar de strip: Broadway: Boek 2 van 2cover stripalbum Boek 2 van 2

BroadwayBoek 2 van 2

Prijs: € 17,95 (Hardcover)

rijkelui... zoek naar najagen.‘Chapman’s Paradise’ is een puinhoop: een waardeloze impresario, een podium dat ineenstort in het midden van een voorstelling... de danseressen zitten zonder werk en de broers Chapman zitten in zak en as. Maar de lichten ...

Je kunt vanuit hier ook direct bestellen: per album of de hele reeks in één keer.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.