Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 5.75 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Strip: Aan boord van de Morgenster

Vrije bewerking van de piratenroman van de Franse schrijver Pierre Mac Orlan, omschreven als 'Schateiland, maar dan zonder schat, zonder papegaai en zonder hoop'. Op het eind van zijn dagen vertrouwt het hoofdpersonage, nog steeds op de vlucht voor het zwaard van Justitie, ons het relaas toe van zijn jeugd aan de zijde van een aantal van de meest beruchte zeerovers van de achttiende eeuw. In een bijzonder zwierige en dynamische tekenstijl voert tekenaar Riff Reb's je mee naar de CaraÔben voor een verhaal vol actie, dramatiek, rauwe kameraadschap en alle andere ingrediŽnten van het Avontuur met hoofdletter A!

Aan boord van de Morgenster strips

Hieronder vind je 1 strip uitgave uit de stripreeks Aan boord van de Morgenster. Klik op de cover om meer informatie te lezen zoals recensies, voorbeeldpagina's en meer!

Ga naar de strip: Aan boord van de Morgenster: Aan boord van de Morgenstercover stripalbum Aan boord van de Morgenster

Aan boord van de MorgensterAan boord van de Morgenster

Prijs: € 19,95 (Hardcover)

Vrije bewerking van de piratenroman van de Franse schrijver Pierre Mac Orlan, omschreven als 'Schateiland, maar dan zonder schat, zonder papegaai en zonder hoop'. Op het eind van zijn dagen vertrouwt het hoofdpersonage, nog steeds op de vlucht voor het ...

PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.