Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 9.63 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Eftelings RAVELEIJN nu als strip

Geplaatst: 2018/07/02 11:12 (archief 2018)

RaveleijnEfteling presenteert in samenwerking met uitgeverij Silvester Strips een nieuw avontuur in de wereld van Raveleijn. Uniek, want de ruiters zijn voor het eerst in stripvorm!

Deze week verschijnt het eerste stripboek van Raveleijn. De Magische Pendel is een compleet nieuw verhaal en speelt zich af in de wereld van ­Raveleijn. De strip is gebaseerd op de spectaculaire ­parkshow van de Efteling, welke in april 2011 opende.

Het verhaal
In Raveleijn heerst de vreselijke blauwe builenpest! Deze is ontstaan nadat de gouden pendel is gestolen uit de Tempel der Raven. Ten einde raad roept Vrouwe ­Halina de hulp in van de vijf helden: Thomas, Joost, Maurits en tweelingzussen Emma en Lisa. En hond Spike. Hun speurtocht leidt door de Vallei der Vuren, waar zij te kampen krijgen met grote, ­levensgevaarlijke vuurmonsters. Ze zullen al hun speciale krachten nodig hebben om dit avontuur tot een goed einde te brengen!

Over Raveleijn
Raveleijn is de hoofdstad van het graafschap ­Ravenbosch, en is een halvemaanvormige vesting met daarin een dorpsplein, woningen en een versterkte Belfort-­toren, waarin de Graaf en de Gravin wonen. De oude ­vestingstad ligt in het bos en is voor de kinderen in het heden alleen te bereiken via de magische poort. In Raveleijn groeien de kinderen uit tot absolute helden en ruiters van ­formaat. Iedere ruiter heeft een speciaal wapen die een elementaire kracht bezit, zoals vuur, water en aarde.

De Magische Pendel verschijnt als softcover en Limited Edition hardcover (medio augustus verkrijgbaar). Beide boeken zijn nu al te bestellen en worden uitgeleverd zodra ze beschikbaar zijn.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.