Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 9.63 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Nieuws uitgeverij Silvester Strips

Het laatste nieuws rond stripuitgeverij Silvester. Nieuwe releases, leuke weetjes en de agenda.

Beursedities Dutch Comic Con 24-25 november

Geplaatst: 2018-11-13

BeurseditiesEind november staan we op de Winteredition van Heroes - Dutch Comic Con!

Voor deze beurs hebben we 2 speciale beursedities gemaakt. Deze topauteurs zullen aanwezig zijn om ze te signeren. Reserveer snel jouw exemplaar! Bekijk hier alle beursedities!

** DUTCH COMIC CON (24-25 november 2018)
- Thierry Gioux (Hauteville House)
- Bojan Vukic (Merlijn de profeet)

Ook Ben Westervoorde zal op zaterdag aanschuiven om het tweede deel van André Hazes, De stripbiografie te signeren!

INFO OVER DE BEURSEDITIES:
- beperkte oplage: 30-50 exemplaren (varieert per titel)
- hardcover met luxe sleeve: gesigneerd
- speciale ex-libris: gesigneerd
- speciale tekening: (op naam) door auteur

LET OP: Je gereserveerde boek zal niet verzonden worden, maar is enkel af te halen bij de stand van Silvester Strips tijdens de beurs! Om een tekening te bemachtigen wordt u verzocht met deze beurseditie in de rij aan te sluiten. De tekening is een gift van de auteur. U kunt hierover overleggen, maar uiteindelijk bepaalt de auteur wat er getekend wordt.

Woon je in België? Geen probleem. Stuur dan een email met je bestelling. Wij sturen je dan een mail terug met daarin de juiste betalingsgegevens.

Magazijnopruiming

Geplaatst: 2018-09-28

opruimingHet is tijd voor een grote schoonmaak. Daarom halen we in ons magazijn de bezem erdoorheen. Diverse complete reeksen zoals Belem, Ravermoon en Golden Cup gaan weg voor een prikkie! Wees er snel bij, want na de opruiming verdwijnen deze titels uit ons assortiment. Zoek je complete verhalen om te lezen?Grijp dan nu je kans. OP=OP, weg is pech! Kijk hier voor alle acties!

GRATIS Angel Wings strandlaken bij 100 euro strips

Geplaatst: 2018-08-03

StrandlakenUPDATE (27-08-2018): Deze actie is verlopen. Er worden geen strandlakens meer verzonden.

Het is heet en het blijft heet! Zoek dus snel verkoeling aan het water met een goed stripboek. Gelukkig hebben we ook nog een aantal prachtige strandlakens beschikbaar met daarop Angela McCloud, de heerlijke hoofrolspeelster van Angel Wings!

Als je nu bestelt ontvang je bij aankoop van minimaal 100 euro aan stripboeken GRATIS een prachtig ANGEL WINGS strandlaken (70 x 140 cm) cadeau! Kijk snel hier voor alle lopende acties.

Woon je in België? Geen probleem. Stuur dan een email met je bestelling. Wij sturen je dan een mail terug met daarin de juiste betalingsgegevens.

FOTOWEDSTRIJD! Win een strippakket

Geplaatst: 2018-07-26

FotowedstrijdHet is vakantie, tijd voor ontspanning. Mét strips natuurlijk! Nu zijn wij heel benieuwd waar jij momenteel je stripboeken van uitgeverij Silvester leest.

Stuur ons je leukste / gekste / mooiste vakantiefoto met stripboek en maak kans op een Silvester Strips-strippakket ter waarde van €50,00 (naar keuze)!

Deze fotowedstrijd loopt tot en met 2 september 2018. Deel je foto op Facebook, Twitter, Instagram of mail het naar info@silvesterstrips.nl!

Eftelings RAVELEIJN nu als strip

Geplaatst: 2018-07-02

RaveleijnEfteling presenteert in samenwerking met uitgeverij Silvester Strips een nieuw avontuur in de wereld van Raveleijn. Uniek, want de ruiters zijn voor het eerst in stripvorm!

Deze week verschijnt het eerste stripboek van Raveleijn. De Magische Pendel is een compleet nieuw verhaal en speelt zich af in de wereld van ­Raveleijn. De strip is gebaseerd op de spectaculaire ­parkshow van de Efteling, welke in april 2011 opende.

Het verhaal
In Raveleijn heerst de vreselijke blauwe builenpest! Deze is ontstaan nadat de gouden pendel is gestolen uit de Tempel der Raven. Ten einde raad roept Vrouwe ­Halina de hulp in van de vijf helden: Thomas, Joost, Maurits en tweelingzussen Emma en Lisa. En hond Spike. Hun speurtocht leidt door de Vallei der Vuren, waar zij te kampen krijgen met grote, ­levensgevaarlijke vuurmonsters. Ze zullen al hun speciale krachten nodig hebben om dit avontuur tot een goed einde te brengen!

Over Raveleijn
Raveleijn is de hoofdstad van het graafschap ­Ravenbosch, en is een halvemaanvormige vesting met daarin een dorpsplein, woningen en een versterkte Belfort-­toren, waarin de Graaf en de Gravin wonen. De oude ­vestingstad ligt in het bos en is voor de kinderen in het heden alleen te bereiken via de magische poort. In Raveleijn groeien de kinderen uit tot absolute helden en ruiters van ­formaat. Iedere ruiter heeft een speciaal wapen die een elementaire kracht bezit, zoals vuur, water en aarde.

De Magische Pendel verschijnt als softcover en Limited Edition hardcover (medio augustus verkrijgbaar). Beide boeken zijn nu al te bestellen en worden uitgeleverd zodra ze beschikbaar zijn.

Bekijk nieuws per jaar:

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.