Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.73 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum web-cover-actie-Zeven-11-12.gif

Reeks Zeven

Genre Diversen

Pagina's 128

ISBN 9789463062633 (actie)

Actieprijs: € 29,95 (Actie)

ZevenZeven Detectives + Zeven Pistoleros - COMPLETE VERHALEN

Zeven Detectives en Zeven Pistoleros zijn twee complete verhalen en tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 29,95 i.p.v. 33.90.

ZEVEN DETECTIVES: Londen, 1920. Een reeks gruwelijke moorden teistert de stad. Met elk nieuw slachtoffer vindt de Scotland Yard niet ver van het lichaam een lijst met zeven namen: de namen van de zeven grootste en beroemdste detectives ter wereld, die worden uitgenodigd om zich moordenaar zelf. Ondanks de door iedereen gedeelde scepsis over de dreigementen van de misdadiger stemmen zij in de macabere uitdaging aan te nemen.

ZEVEN PISTOLEROS: Texas, 1899. Zeven scherpschutters, ware levende legendes, genieten van hun rust in de buurt van de Mexicaanse grens. Helaas voor hen, besluiten vanuit de oostkust ‘s lands grootste industriëlen een prijs op hun hoofd te zetten. Hun strategie: alle bandieten en desperado’s die de streek telt, tegen de zeven pistoleros op te zetten, zodat ze elkaar afslachten.

ZEVEN is een reeks verhalen waarin het cijfer 7 centraal staat.

Deze hardcovers verschijnen eind juni, maar zijn nu al te bestellen. Het pakket wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

Pagina's

Reageer via FaceBook


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.