Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 7.73 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Walking-Dead-11.jpg

Reeks Walking Dead

Auteur(s) Charlie Adlard (tekeningen), Cliff Rathburn (inkleuring), Robert Kirkman (tekst)

Genre Horror

Pagina's 136

ISBN 9789058856548 (hardcover)

Prijs € 19,95 (hardcover)

Prijs: € 19,95 (Hardcover)

Walking Dead11 - Vrees de jagers

LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE!

Rick, Carl en de anderen gaan naar Washington DC, maar onderweg krijgen ze het gevoel dat ze in de gaten worden gehouden. Ze stoppen en vinden onderdak in een kerk, waar een wel heel vriendelijke predikant hun paranoia verder aanwakkert. Zijn de schimmen in het bos gewoon de wandelende doden of is het meer dan dat? Hoe ver gaat de groep om maar te overleven?

Walking Dead behoort al jaren tot een van de grootste stripsuccessen in Amerika. Ieder nieuw boek staat steevast in de top-tien. Hollywood heeft het uitmuntende schrijfwerk van Robert Kirkman inmiddels ook ontdekt. De televisie-serie van The Walking Dead wordt uitgezonden op FOX.

Lees ook eens Kirkmans andere horrorreeks Outcast!

Pagina's

Reageer via FaceBook

11 - Vrees de jagers recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPSPECIAALZAAK.be (link)
Zware bagage

Al achttien maanden lang weten voormalig politieagent Rick en zijn zoontje Carl te overleven in een door zombies ge´nfesteerde wereld. Rond hem heen vielen naasten en vijanden, allen ook overlevenden van de plaag. Momenteel is er goede hoop om antwoorden te vinden in Washington. Een lange gevaarlijke tocht was aan de orde. In deel 11, Vrees de Jagers, komen Rick en co. in aanvaring met een groepje andere mensen die er nog steeds zijn omdat ze een stap verder hebben gezet dan Ricks team om in leven te blijven. Zij zijn kannibalen geworden. Maar bovenal is dit het verhaal van de kinderen in het verhaal. Er vloeit bloed en er komt vergelding. Ook bij de kannibalen wordt het hoofdstuk kinderen aangesneden... om van te walgen! Rick verliest er zijn eigen menselijkheid door en breidt zijn lijstje met hoofdzonden uit. In deel 12, Leven met Anderen, verwelkomt een verkenner uit een nabijgelegen wijk van Washington Rick en zijn vrienden. Er wacht hen een nieuwe thuis waar leven in peis en vree wonderwel mogelijk is. Voor elk van Ricks lotgenoten is er een praktische functie weggelegd en ze kunnen in echte huizen met de nodige voorzieningen en comfort wonen. De ontvangst is er — ondanks enkele akkefietjes — hartelijk. Maar het wantrouwen bij Rick is groot, zeer groot. Heeft zijn instinct het bij het rechte eind en scheelt er iets aan de haast perfecte leefgemeenschap? Of heeft Rick ondertussen te veel op zijn kerfstok zodat vertrouwen in anderen onmogelijk is geworden? Spannend allemaal!

Geen enkele comicbundel is zomaar los uit de reeks te halen want elk van deze hoofdstukken verzet weer enkele bakens in de reeks. Zelfs onderweg, zoals in deel 11, gebeuren belangrijke zaken die het verdere verloop van het verhaal drastisch be´nvloeden. De psychologische, traumatische en ook criminele bagage van de personages wordt steeds zwaarder om te dragen. Dan ben je al eens blij dat er rust voor hen komt in een vredig lijkende gemeenschap en dan is het weer niet goed. Ook als lezer ben je constant op je hoede voor wat komen zal. En voor wat is gebeurd past alleen maar afgrijzen. Rick bijvoorbeeld is dan wel de held van Walking Dead, maar een onbevlekte good guy is hij allerminst. En nu gaat zijn zoontje ook al dezelfde weg op. Godver, dit is echt wel een van de meest meeslepende stripseries die we al hebben gelezen.

> DAVID STEENHUYSE
februari 2012


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.