Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.77 MB)

Silvester Strips catalogus

Alle Te paard! strips

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Te-Paard!-2.jpg

Reeks Te paard!

Auteur(s) Laurent Dufreney (tekst), Miss Prickly (tekeningen)

Genre Jeugd

Pagina's 48

ISBN 9789463062541 (softcover)

Prijs € 6,95 (softcover)

Prijs: € 6,95 (Softcover)

Te paard!2 - Hop paardje hop

Bang, vurig, prachtig of belachelijk, de paarden en pony’s van de mallotigste manege gaan door met hun capriolen in een tweede album vol allure!

Xanax, Zorro, Flash en de anderen maken kennis met Bella, de wat stuntelige merrie die eruitziet als een diva! Bij haar wordt de uitdrukking “voor iemand vallen” wel heel letterlijk! Maar haar eigenaresse, tja, zelfs de supervriendelijke pony Bijou kan haar niet uitstaan. Baloe, het kolossale werkpaard, vindt dat het zo niet verder kan... Als dat maar goed gaat!

Te Paard! is een humorstrip voor paarden- en andere dierenliefhebbers van alle leeftijden!

Lees van dezelfde auteurs ook het hilarische verhaal Crazy cavia's!

Pagina's

Reageer via FaceBook

2 - Hop paardje hop recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPINFO.be (link)
Van een aangename verrassing gesproken..
In een ver verleden heb ik nog leren paardrijden in de wei naast mijn ouderlijk huis. Ze hadden daar een hoop paarden en als buurmeisje mocht ik al eens paard rijden. En na de gebruikelijke valpartijen (de beste manier om het te leren is zonder zadel en dus waren de bochten uitdagend) was dit een zeer leuk tijdverdrijf.

Hierdoor had ik toch enig voorbehoud voor een gag-strip over paardrijden. Een herinnering houdt niet van spot, maar dit is gewoon fun, pure fun. Ik heb al direct een paar favorieten onder de paarden.. hehe. Het mogen dan wel gags zijn, er wordt regelmatig verder gebouwd op voorgaande elementen, waardoor dit meer 'het leven zoals het is' geworden is. Dat werkt hier heel goed. Er wordt namelijk een nieuwe merrie gebracht naar de manege, maar die heeft een bijzonderheid. Ze durft al eens te stuntelen en dat werkt aanstekelijk. Ze mag dan wel de mooiste merrie in de wei zijn, dit schrikt toch menig hengst af.

Naast de grappige vondsten, wordt het ook nog eens leuk gebracht. Ieder paard heeft zijn of haar eigen stijl waardoor het gemakkelijk leesbaar is en de karakters echt naar voor kunnen treden. Geen zeer gedetailleerde tekeningen, maar wel met de essentie van alle paarden en hun acties. Dit helpt mee om de snelheid hoog te houden en de lachsalvo's vlot op elkaar te laten volgen.

In het kort: voor jong en oud die van paarden houden

- witam

Externe recensie, bron: Nicetips4kids (link)
Wat hebben genoten van deel 1 van ‘Te paard!’. Zelf ben ik na het lezen van deel 1 direct verder gaan met deel 2. Te Paard! is gewoon een superleuke stripboek waar een aantal eigenzinnige pony’s de hoofdrol in spelen.

De diverse karakters van de pony’s zorgen voor heel wat lachwekkende situaties. Ze vullen elkaar supergoed aan en laten zien dat ze wel degelijk een eigen mening hebben. Als ze iets echt niet willen, dan zullen ze het ook niet doen. En de ruiters? Die leren door vallen en opstaan.

Ook al heb ik deel 1 en deel 2 direct achterelkaar gelezen, toch waren beide boeken te snel uit. De vele korte humorvolle strips zorgen ervoor dat je voor je het weet, bij de laatste pagina bent… Goed te weten voor alle fans; binnenkort verschijnt deel 3: Te paard! Wat een lef!


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.