Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.77 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Pin-up-Wings-3.jpg

Reeks Pin-Up Wings

Auteur(s) Romain Hugault (tekeningen)

Genre Erotiek

Pagina's 48

ISBN 9789058859044 (hardcover)

Prijs € 16,95 (hardcover)

Prijs: € 16,95 (Hardcover)

Pin-Up WingsPin-Up Wings 3

Mooie vrouwen en glimmende vliegtuigen om bij weg te dromen!

Als het aan Romain Hugault ligt, leven we nog steeds in de eerste helft van de twintigste eeuw. In zijn verhalen van De Nachtuil, Edelweiss en Boven de wolken, zijn het niet alleen de vrouwen die zich van hun meest sexy kant laten zien. Het zijn vooral de gestroomlijnde vormen van de metalen vliegijzers die de show stelen. In Pin-Up Wings brengt Hugault beiden schoonheden samen voor de mooiste, heetste en lekkerste plaatjes waar je uren naar kunt blijven kijken. Pin-Up Wings bevat tevens enkele bijdragen van gasttekenaars waaronder Arthur de Pins (Zombillenium, Schatjes) en Philippe Berthet (Pin-Up).

Van dit album verschijnt tevens een gelimiteerd verzamelaarspakket (+ 3 prenten + prachtige omslag + Edelweiss 3) en exclusiefpakket (gesigneerde prent + 3 prenten + prachtige omslag + Edelweiss 3). OP=OP!

Pagina's

Reageer via FaceBook

Pin-Up Wings 3 recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPINFO.be (link)
Wat drijft een uitgeverij ertoe om eerst met een nummer 3 uit een reeks op de markt te komen? Moeilijk te begrijpen, tot je weet dat "Pin-up Wings 3" een kunstalbum is. Deze maal geen verhaal van de hand van Romain Hugault, maar een verzameling tekeningen van pin-ups. Zoals de titel al laat vermoeden, staan naast de pin-ups ook vliegtuigen centraal. Voor de volledigheid vermeld ik toch even dat het tweede deel in 2010 gratis verkrijgbaar was als zomeractie en dit uitsluitend bij aankoop van een gevulde cassette van een van de reeksen van uitgeverij Silvester.

Hugault kan prachtig en erg gedetailleerd vliegtuigen op papier zetten, maar dat wisten we al van zijn werken 'Boven de wolken', 'Edelweiss',... In dit boek krijgen we een heleboel prenten op A4- en A3-formaat (enfin, zo ongeveer toch). Vanzelfsprekend komen de toestellen en de details ervan zo uitermate goed tot hun recht. De hoofdbrok van de afbeeldingen bestaat uit uiteenlopende militaire toestellen. Kenners zullen niet raar opkijken bij namen als Tempest, Thunderbird en Liberator. De lezers (kijkers) krijgen een divers aanbod waarbij zowat alle gezichtspunten aan bod komen in de tekeningen. Er wordt ook gevarieerd in close-ups en totaalbeelden. Misschien dat sommig vliegtuigfans daarbij wat ontgoocheld zijn omdat de aandacht op dat moment voornamelijk uitgaat naar de pin-ups en er dus minder te zien is van de vliegtuigen. Liefhebbers van vrouwelijk schoon daarentegen zullen dit allerminst erg vinden. ;-)
Veel meer kan ik hier niet aan toevoegen, behalve: "Kijk en geniet!".

Besluit: in deze eindejaarstijd vormt dit boek een ideaal cadeau voor alle liefhebbers van vliegtuigen en/of wie verzot is op het werk van Romain Hugault.

* * * 1/2 (3,5 van 5 sterren)
Iyo74


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.