Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.77 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Pin-up-Wings-1.jpg

Reeks Pin-Up Wings

Auteur(s) Romain Hugault (tekeningen)

Genre Erotiek

Pagina's 40

ISBN 9789058852915 (hardcover)

Prijs € 16,95 (hardcover)

Prijs: € 16,95 (Hardcover)

Pin-Up WingsPin-Up Wings 1

Mooie vrouwen en glimmende vliegtuigen om bij weg te dromen!

Als het aan Romain Hugault ligt, leven we nog steeds in de eerste helft van de twintigste eeuw. In zijn verhalen van De Nachtuil, Edelweiss en Boven de wolken, zijn het niet alleen de vrouwen die zich van hun meest sexy kant laten zien. Het zijn vooral de gestroomlijnde vormen van de metalen vliegijzers die de show stelen. In Pin-Up Wings brengt Hugault beiden schoonheden samen voor de mooiste, heetste en lekkerste plaatjes waar je uren naar kunt blijven kijken. 

Pagina's

Reageer via FaceBook

Pin-Up Wings 1 recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPINFO.be (link)
Pin-Up Wings is een kijkboek, geen leesboek. Dat Romain Hugault een boontje heeft voor mooie dingen is geweten maar in dit boek combineert hij de bolides van de lucht met de erotische tekeningen van het andere, laten we eerlijk zijn, mannen, mooie deel van het mensdom.

Romain Hugault kreeg de luchtvaart al van de moederborst ingelepeld daar zijn vader een luchtvaartkolonel was. Dat hij beiden, luchtvaart en borst, graag accentueert in zijn prachtige tekeningen is een streling voor het oog. Met de reeks 'De laatste vlucht' heeft hij groot en klein kunnen bekoren met alles wat motorisch is en het luchtruim streelt.

De 'strip' is verdeeld over twee delen. En met de combinatie dus van vlieg- en ander schoon tuig, het tweede deel behandelt enkel het schoon tuig in poses die niet veel meer aan de verbeelding overlaat. Toen de strip werd opengeslagen in het huishoudelijke bed heb ik dan ook wijselijk die iets schuiner gehouden dan gebruikelijk. We moeten toch geen slapende honden wakker maken, zeker?

Toch blijf ik een voorkeur hebben voor de strakke lijnen van de vliegtuigen boven de gestroomlijnde lichamen van het vrouwelijk schoon die de tekening opfleuren.

Prachtige illustraties dus, gebundeld in een 42 pagina's tellende strip. Jah, het is een feit: de man is een kunstenaar. Wat zou zo een tekeningen prachtige hangen aan de livingmuur.

- Fluiten


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.