Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 7.73 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Orde-Drakenridders-21.jpg

Reeks De Orde van de Drakenridders

Auteur(s) Alexis Sentenac (tekeningen), Ange (tekst), Eiko Takayama (inkleuring), Emmanuel Roudier (tekeningen), Ronan Toulhoat (tekeningen), Stefano Martino (tekeningen), Stephane Collignon (tekeningen), Stéphane Paitreau (inkleuring), Thibaud De Rochebrune (tekeningen)

Genre Fantasy

Pagina's 48

ISBN 9789463064491 (hardcover)

Prijs € 16,95 (hardcover)

Prijs: € 16,95 (Hardcover)

De Orde van de Drakenridders21 - De bijl van Ishtar

Wie zal Ishtar, het mythische, drakendodende wapen in handen krijgen?! Dit is het verhaal van een bijl die in handen van de grootste helden was. Het verhaal volgt geen figuren, maar een wapen, een strijdbijl: de bijl van Ishtar, gesmeed uit metaal dat vervormd werd door de Veill van een draak... Een mythisch wapen, een van de drie eerste van de Orde van de Drakenridders, een lemmet dat door mens en dier klieft. Maar zal het verhaal over de daden van de ridders die het hanteerden, volstaan om de nieuwe dragers de nodige moed te geven?

De Orde van de Drakenridders is een reeks complete verhalen met daarin telkens een avontuur van een andere Drakenridder.

Pagina's

Reageer via FaceBook


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.