Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 7.73 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum actie-Okko-1-10.gif

Reeks Okko

Auteur(s) Hub (tekeningen), Li (inkleuring)

Genre Fantasy

Pagina's 576

ISBN 9789463064743 (actie)

Actieprijs: € 99,95 (Actie)

OkkoOkko 1 tm 10 COMPLETE REEKS

In november zal deze reeks eindelijk weer compleet verkrijgbaar zijn! Om dat te vieren verschijnt dit speciale combipakket met displayprent en daarin alle 10 delen van Okko! Deze aanbieding geldt enkel voor november-december 2018, dus wees er snel bij. Op=op!

Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, bevindt zich ver van de slagvelden. Aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers trekt hij door het land. Hij wordt vergezeld door Noburo, een vreemde reus, die zijn gezicht verborgen houdt achter een rood masker, en van de nukkige boeddhistische monnik Noshin, die een groot liefhebber is van sake. Noshin heeft de gave om natuurgeesten op te roepen en met hen te communiceren. Tikku, een jonge visser, vraagt Okko om hulp en gaat in de leer bij Noshin.

Met veel succes verbeeldt tekenaar Hub de avonturen van Okko. Iedere twee boeken vormen een afgerond verhaal rond één van de elementen: water, aarde, lucht, vuur en een nog onbekend, mysterieus vijfde element.

Dit voordeelpakket bevat de complete reeks van 10 delen:

Dit ultieme pakket verschijnt eind november maar is nu al te reserveren. De boeken worden verzonden zodra ze beschikbaar zijn.

Pagina's

Reageer via FaceBook


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.