Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 12.73 MB)

Silvester Strips catalogus

Alle Merlijn - De profeet strips

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum actie-Merlijn-Profeet-1-2.gif

Reeks Merlijn - De profeet

Auteur(s) Elodie Jacquemoire (inkleuring), Jean-Luc Istin (tekst), Pierre-Denis Goux (tekeningen)

Genre Fantasy

Pagina's 96

ISBN 9789463062206 (actie)

Actieprijs: € 29,95 (Actie)

Merlijn - De profeetMERLIJN DE PROFEET deel 1+2

Merlijn de profeet, een reeks van 5 delen, is het vervolg op De initiatie-cyclus en Queeste naar het zwaard. Deel 1 + 2 zijn ter kennismaking tijdelijk slechts 29,95 i.p.v. 33.90.

Jaren gingen voorbij sinds de oorlog om Avalon. Opperkoning Constantijn overlijdt en laat de troon aan zijn zoon Constant. Die wordt overdonderd door staatszaken en is erg kwetsbaar. De Picten en de Saksen profiteren ervan om de Bretonse dorpen te plunderen en te verbranden. Bedwyr, een jongen van een jaar of tien, is machteloos getuige van een Saksische raid op zijn dorp. Hun leider, Hengist, hakt zijn hand af en laat hem achter met zijn pijn. Bedwyr heeft het aan Merlijn te danken dat hij deze beproeving overleeft. Een Merlijn die leeft als een heremiet, diep in het woud. Een Merlijn die met veel moeite de rouw om zijn gezellin, de zoete Ana, draagt. De jongen geeft hem opnieuw zin in het leven...

Dit voordeelpakket verschijnt eind juli, maar is nu al te bestellen. De boeken worden verzonden zodra ze beschikbaar zijn. Snelle bestellers krijgen er GRATIS een luxe A3-kunstdruk bij cadeau!

Pagina's

Reageer via FaceBook


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.