Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 7.73 MB)

Silvester Strips catalogus

Alle De avonturen van Julius Chancer strips

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-De-Regenboogorchidee-1.png

Reeks De avonturen van Julius Chancer

Auteur(s) Garen Ewing (tekeningen)

Genre Actie / avontuur

Pagina's 48

ISBN 9789058855596 (hardcover)

Prijs € 16,95 (hardcover)

Prijs: € 16,95 (Hardcover)

De avonturen van Julius Chancer01 De regenboogorchidee

Julius Chancer is de avontuurlijke assistent van historisch onderzoeker Sir Alfred Catesby-Grey. In dit avontuur gaat hij op zoek naar de legendarische regenboogorchidee, een bloem die voor het laatst beschreven werd door de Griekse filosoof Theophrastus. In zijn zoektocht is hij niet alleen, maar wordt hij naar het leven gestaan door de handlangers van een gewetenloze zakenman, die hoopt fortuin te maken met deze bijzondere bloem.

De Regenboogorchidee is een afgeronde reeks in drie delen.

Pagina's

Reageer via FaceBook

01 De regenboogorchidee recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: MOORSMAGAZINE.com (link)
De jonge Britse striptekenaar Garen Ewing maakte met De Regenboog Orchidee een spannende strip in de stijl van Blake en Mortimer. Het verhaal is kort samen te vatten - een jonge assistent van een antiqiuair gaat in het Verre Oosten op zoek naar een orchidee waarvan het bestaan nieteens zeker is, en wordt daarbij vergezeld door een mooie filmster en haar onhandige, lompe publiciteitsagent.

Ze worden achtervolgd door een fraai stelletje schurken (met uiteraard ook een mooie maar zeer geniepige femme fatale) die om onduidelijke redenen hun uiterste best doen om te voorkomen dat Julius Chancer, onze jonge held, zijn doel bereikt. Dat is een tamelijk gebruikelijk stramien voor dit soort avonturenstrips, maar Ewing weet er iets van te maken.

Zijn tekeningen zijn geheel in de stijl van de Klare Lijn, zijn verhaal zit goed in elkaar en het is toch wel zo spannend, dat je na deel één ook de volgende twee delen wilt lezen.

De Regenboog Orchidee is dan ook nog eens prachtig uitgegeven door Silvester Strips, op mooi matglanzend papier, op een iets groter formaat dan we vroeger gewend waren bij strips, en met een harde kaft. Dat maakt het bij elkaar een genot om te lezen. Aan het eind van deel één zitten ze in het vliegtuig op weg naar Karachi.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.