Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.77 MB)

Silvester Strips catalogus

Alle De Engelsman die niet van vuurwapens houdt strips

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-De-Engelsman-3.jpg

Reeks De Engelsman die niet van vuurwapens houdt

Auteur(s) Paul Salomone (tekeningen), Simon Champelovier (inkleuring), Wilfrid Lupano (tekst)

Genre Actie / avontuur

Pagina's 48

ISBN 9789058858757 (hardcover)

Prijs € 16,95 (hardcover)

Prijs: € 16,95 (Hardcover)

De Engelsman die niet van vuurwapens houdt3 - Het mysterie van de spinnenvrouw

Sinds het begin der tijden waakt de spinnenvrouw over de indiaanse mannen van de hoogvlakte van Spider Rock. Ze leert de indiaanse vrouwen de aloude kunst van het weven van een web. Althans, dat zegt de plaatselijke Navajo-legende.

Maar Margot de Garine heeft niets of niemand nodig om een dodelijk web te weven. Voor haar is het juist belangrijk om zo snel mogelijk weg te wezen en onvindbaar te worden. Het aantal mannen dat ze heeft bedrogen, groeit namelijk. Ze is niet alleen een verleidelijke vrouw, maar is ook zakelijk heel geslepen. Daarom heeft ze van Byron Peck, advocaat in kwalijke zaken, de zeldzame brieven van James Madison gestolen. En dat zijn brieven waar wapenfabrikanten veel geld voor over zouden hebben...

In het land van de geheimzinnige spinnenvrouw bloeit Margot op. Daar gaat ze ongedachte allianties aan met sukkels die hun omgang met Margot, die slang, nog zullen betreuren!

De Engelsman die niet van vuurwapens houdt, geschreven door Wilfrid Lupano (Alim de leerlooier, Het rechte pad, Krasse knarren), is een verhaal in vier delen.

Pagina's

Reageer via FaceBook

3 - Het mysterie van de spinnenvrouw recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPINFO (link)
Dit derde en voorlaatste deel geeft ons een complexer geheel dan ik oorspronkelijk verwacht had van deze reeks. Het was en is een humorrijk verhaal, maar weet dus wel degelijk tijd te vinden voor het uitdiepen van karakters en daarbij hen onvoorspelbaarder te maken. Dit zijn personages geworden die meer zijn dan fijn gespeelde karikaturale deelnemers, allen blijken ondertussen een andere kant aan hun karakter te hebben. Met andere woorden de goede zijde en de slechte zijde hebben al eens hun goede en slechte kanten laten zien en dat leidt toch wel tot andere oordelen over wie de hoofdrolspelers juist zijn. Dit aspect is aan het uitgroeien tot mijn favoriet element in deze reeks.

En dat is veel zeggen, want ik hou nog steeds van de gebruikte humor. De one-liners, de droge opmerkingen en de situationele grappen zijn nog steeds juist getimed en perfect ingezet om dit verhaal net iets anders te maken dan al de andere western-verhalen.

Het is dan ook uitkijken naar de climax in het laatste deel. Wie wint? Of misschien beter zal er wel een winnaar zijn en wat kan een overwinning in dit verhaal nog inhouden? Ik heb dan ook nog het gevoel dat het nog vele kanten op kan gaan en dat maakt natuurlijk dat ik echt uitkijk naar dat laatste deel.

In het kort: verrassend complexer.. heerlijk!

witam


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.