Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 7.73 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Drakenbloed-4.png

Reeks Drakenbloed

Auteur(s) Guy Michel (tekeningen), Jean-Luc Istin (tekst), Sandrine Cordurie (inkleuring)

Genre Fantasy

Pagina's 48

ISBN 9789058854391 (hardcover)

Prijs € 16,95 (hardcover)

Prijs: € 16,95 (Hardcover)

Drakenbloed04 - Druïde Iweret

Om zijn doel te bereiken moet kapitein Meriadec een eeuwen geleden gestorven dru´de, Iweret, opnieuw tot leven kunnen wekken. Een levensgevaarlijk waagstuk dat slechts goed kan aflopen door de onverwachte tussenkomst van Meneer Puck, wiens afkomst wel eens heel anders zou kunnen zijn dan je denkt.

Drakenbloed is een groots avontuur met charismatische personages en een vleugje humor. Lees in deze reeks ook Hannibal Meriadec en de zeven tranen van Odin.

Pagina's

Reageer via FaceBook

04 - Druïde Iweret recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPSPECIAALZAAK.be (link)
Piraten in de middenmoot

Dru´de Iweret is alweer het vierde deel van een reeks die gepland stond als trilogie. Dat de piratenverhalen je tegenwoordig rond de oren gekletst worden, stelden we al eerder vast. Om bijvoorbeeld een Long John Silver te overtroeven, moet je echter van goeden huizen zijn. Dat lukt Drakenbloed vooralsnog niet.

We krijgen opnieuw een zoektocht naar een schat voorgeschoteld. Vooraleer het zootje ongeregeld echter volop op pad kan gaan, is het nodig een sleutel te bemachtigen. Deze wordt bewaard door een machtige dru´de die eens het loodje diende te leggen tegen Lancelot. Hem deze sleutel ontfutselen wordt een lastige klus... Tegelijkertijd zijn we getuige van de levensloop van Puck, een van de kapers van Hannibal Meriadec... Er is namelijk meer dan het oog kan zien. Esoterisme en magie troef dus!

Met het beŰindigen van de eerste cyclus hadden we het gevoel dat het goed geweest was. Uitgeverij Soleil heeft echter de reputatie goed verkopende reeksen verder te zetten. Hoewel wederom uit het zelfde Bretoense vaatje getapt wordt, zorgt het weergeven van de levensloop van een van de personages dat dit album alsnog de moeite waard wordt. Jean-Luc Istin verwerkt dit alles netjes in een groter geheel, dat geregeld een stukje rode draad laat aanschouwen. Guy Michel voorziet de strip van degelijk tekenwerk met de nodige doses functioneel naakt. Met Dru´de Iweret brengt uitgeverij Silvester een degelijke strip uit, die zich netjes in de middenmoot nestelt, maar misschien een beetje verbleekt in het zware najaarsoffensief.

> JACKY CORNELIS oktober 2009


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.